Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε με Μπακογιάννη και Δάρρα η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Μπακογιάννη και Παναγιώτη Δάρρα ανακοίνωσε η Διάνα Ηλιούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μπακογιάννη…

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ

Έναν ακόμη παίκτη που υπηρέτησε τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια κράτησε στο δυναμικό της η Διάνα. Το ΔΣ του συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Μπακογιάννη. Έχουν προηγηθεί οι ανανεώσεις με τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο και τους παίκτες Νίκο Κετσετζόγλου, Αλέξανδρο Μπαρδάκη, Θανάση Ποντικάκο, Γιάννη Αράχωβα, Άντι Μπέτσκο.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής…

«Η παραμονή του κυρίου Γιώργου Τσαμόπουλου, οι υψηλοί στόχοι της ομάδας, το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο σωματείο και η αξιοπιστία των ανθρώπων της διοίκησης ήταν οι σημαντικότεροι λόγοι που επέλεξα να ανανεώσω με την Διάνα. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

 

Και η ανακοίνωση για τον Δάρρα…

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΡΑΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ

Το ΔΣ της Διάνα Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αμυντικό Παναγιώτη Δάρρα. Έχουν προηγηθεί οι ανανεώσεις με τον προπονητή Γιώργο Τσαμόπουλο και τους παίκτες Νίκο Κετσετζόγλου, Αλέξανδρο Μπαρδάκη, Θανάση Ποντικάκο, Δημήτρη Μπακογιάννη, Γιάννη Αράχωβα, Άντι Μπέτσκο Η οικοδόμηση της ομάδας θα συνεχιστεί με έντονο ρυθμό τις επόμενες ημέρες.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με την οικογένεια της Διάνα. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή κύριο Γιώργο Τσαμόπουλο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θέλω να δώσω το 100% των δυνάμεων μου για να συνεχίσει η Διανα να πρωταγωνιστεί και να πετύχει τους στόχους της»