Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε με τρεις ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Ιλίου

Published

on

Την υλοποίηση του πλάνου ενόψη της νέας περιόδου ξεκίνησαν στον ΑΟ Ιλίου, που αρχικά περιλαμβάνει τους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ.

Ετσι, ανακοινώθηκε η συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Στέλιο Μεχμέτι, Παναγιώτη Ευαγγέλου και Γιώργο Μπαντέ.

O 20χρονος Στέλιος Μεχμέτι είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν ακραίος αμυντικός όσο και σαν αμυντικός μέσος. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι στέλεχος της πρώτης ομάδας εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει 55 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Ο επίσης 20χρονος Παναγιώτης Ευαγγέλου αγωνίζεται σαν αριστερός οπισθοφύλακας και έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Λύκους Χαϊδαρίου. Αγωνίζεται τρία χρόνια στον ΑΟ Ιλίου, έχοντας 38 συμμετοχές με .ενα γκολ.

Ο 21χρονος Γιώργος Μπαντές είναι ακραίος επιθετικός και αγωνίζεται από πέρυσι στην ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και την περίοδο 2016-17. Με τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου έχει 27 συμμετοχές και 4 γκολ. Εχει αγωνιστεί επίσης στην Νέα Ιωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας…

Ο ΑΟ Ιλίου ανακοινώνει την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους Στέλιο Μεχμέτι, Παναγιώτη Ευαγγέλου και Γιώργο Μπαντέ. Εύχεται στους τρεις ποδοσφαιριστές υγεία, καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες.