Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανανέωσε με Χαραυγή ο Δημήτρης Βουτσινάς

Published

on

Ανανέωσε την συνεργασία του με την ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ο γνωστός προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς, αφού η Διοίκηση του ιστορικού συλλόγου εκτίμησε την προσφορά του στην πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ που τελείωσε πρόσφατα.
Ο Δημήτρης Βουτσινάς  ύστερα και από την συμφωνία του με τον σύλλογο της Χαραυγής για συνεργασία και την ερχόμενη περίοδο σε δηλώσεις του ανέφερε τα παρακάτω:
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τους ανθρώπους της ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, αφού υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας και αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Μόλις χθες μπήκε αυλαία στην φετινή σεζόν με το φιλικό που δώσαμε κόντρα στο φίλο σωματείο του ΠΗΓΑΣΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Πλέον οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και θα επανέλθουν στις 7 Αυγούστου που θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.
Μέχρι τότε θα έχουμε αποφασίσει οριστικά για τους συνεργάτες μου στον πάγκο, αφού ήδη είμαστε σε αναζήτηση νέου προπονητή φυσικής κατάστασης και νέου προπονητή τερματοφυλάκων. Εύχομαι προσωπικά καλό καλοκαίρι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πειραιά και να ξαναβρεθούμε στα γήπεδα με υγεία και όνειρα!”