Connect with us

5ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Αποστολάκης στον ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Μετά τον Σωκράτη Πέτρου, οι διοικούντες του Α.Ο Λουτράκι προχώρησαν σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση αφού έδωσαν τα χέρια με το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, τον επιθετικό Κώστα Αποστολάκη. Ο έμπειρος παίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και για 5η συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να φοράει τα πορτοκαλί. Από τους βασικούς συντελεστές και παίκτης «κλειδί» σε όλες τις επιτυχίες του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Κώστας ανήκει σε ένα γκρουπ παικτών που, τόσο η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής, κ. Μεσολόγγης, θεωρούν απαραίτητους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολάκη. Ο Κώστας είναι ένα πολύτιμο γρανάζι για την ομάδα και ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο μας. Η παραμονή του στην οικογένεια του Α.Ο. Λουτράκι ήταν στις άμεσες προτεραιότητες μας».

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση της συνεργασίας έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην οικογένεια του Α.Ο.Λ και τη νέα χρονιά, ειδικά φέτος που η ομάδα κατάφερε να ανέβει στη football league 2. Ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα να καταφέρω να παίξω με την ομάδα της πόλης μου σε μία από τις μεγάλες κατηγορίες. Έχω γευτεί πολλές χαρές με αυτή τη φανέλα, αλλά και πολλές απογοητεύσεις που μας γιγάντωσαν σαν προσωπικότητες, αλλά και σαν ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που «ματώνει» τα τελευταία χρόνια για να καταφέρει η ομάδα να κάνει αυτά τα άλματα, τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και, τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πέτρο Σπανίδη, που είναι η ψυχή της ομάδας και ένας πραγματικός άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης, που είναι δίπλα μας σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτό το ταξίδι!».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply