Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσε ο αρχηγός, Μαυρέλης στο Λουτράκι

Published

on

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ΑΟ Λουτράκι και τον Δημήτρη Μαυρέλη είναι κάτι παραπάνω από στενή αφού πρόκειται για το πρόσωπο που φοράει τα τελευταια χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η παρουσία του, η προσωπικότητα του και η αγωνιστική του εικόνα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, αποτέλεσμα που έφερε την ανανέωση μεταξύ των δυο πλευρών για ακόμη μια σεζόν. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά, με την ανακοίνωση των ‘οράνιε’ να αναφέρει το εξής:

Οι ανανεώσεις στην ομάδα μας ξεκίνησαν από τον αρχηγό, Δημήτρη Μαυρέλη, ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα ηγηθεί της προσπάθειας των οράνιε στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο κορυφαίος σε  συμμετοχές ποδοσφαιριστής στο ρόστερ των οράνιε και βρίσκεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2009. Έχει κατακτήσει με την ομάδα τρία πρωταθλήματα Κορινθίας, ένα Κύπελλο και τον τίτλο στα μπαράζ ανόδου της σεζόν 2013-2014. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας στη Δ’ Εθνική (2010-2011) και τα τελευταία δύο χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας  με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μαυρέλη. Ο αρχηγός της ομάδας μας  (201 συμμ./ 18 γκολ) θα συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και τη νέα αγωνιστική περίοδο για 8η  συνεχόμενη χρονιά.»