Connect with us

5ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Λυγκος με Εθνικό Πειραια

Published

on

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Εθνικό Πειραια. Ο λόγος γινεται για το Μανώλη Λυγκο ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αποτέλεσε έναν απο τους πολυτιμότερους παίκτες για τους κυανόλευκους. Αναλυτικα η ανακοίνωση :

Eίναι  πλέον  οριστικό.  Ο Μανώλης Λύγκος  θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες  του στην  ομάδα μας κάτι που ανακοινώθηκε μάλιστα τόσο από τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Αγγελόπουλο όσο και από τον ίδιο τον  αρχηγό  στην εκδήλωση για τις ακαδημίες του συλλόγου.

 

Ο Λύγκος σκόραρε  18 γκολ σε 32  εμφανίσεις με την «κυανόλευκη» και όπως είπε και ο ίδιος δεν  το σκέφτηκε και πολύ  για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.. Μάλιστα, στο άκουσμα της ανανέωσης του συμβολαίου του πολλά μικρά παιδιά από τις ακαδημίες έπεσαν πάνω του ενώ ακολούθησε και ένας σχετικός χαμός από την ικανοποιήση στο άκουσμα της είδησης.

 

«Δεν το σκέφτηκα και πολύ να μείνω. Στον Εθνικό αισθάνομαι πολύ όμορφα,ο Πρόεδρος, ο προπονητής , ο κόσμος με εμπιστεύονται  και θέλω να είμαι μέρος του project της ομάδας μέχρι να ανέβει η ομάδα εκεί που της αξίζει . Ζήσαμε μεγάλες στιγμές τη φετινή χρονιά και ελπίζω και εύχομαι να ζήσουμε  ακόμα μεγαλύτερες ήταν τα λόγια του αρχηγού»..Στη συνέχεια, το «Τάνκ» δεν θα μπορούσε να μην  αναφερθεί στην αγάπη των μικρών  παικτών των ακαδημιών στο πρόσωπο του..  «Στα πρόσωπα των μικρών βλέπω το δικό μου όταν έκανα και εγώ το ξεκίνημα στην καριέρα μου. Είναι τρομερό το συναίσθημα να περιστοιχίζεσαι από μικρά παιδιά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον τους.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply