Connect with us

stoplekto

Ανανέωσε ο Πράσινος στους Νέους Δραπετσώνας

Published

on

Η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας, αναγνωρίζοντας το επιτυχημένο έργο του προπονητή της  Μανώλη Πράσινου στον αγωνιστικό τομέα, και εκτιμώντας τη συνεισφορά του στο άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, ανανέωσε για ακόμη μία χρονιά την συνεργασία τους.

Στο σύλλογο φέτος θέτουν νέους και υψηλότερους στόχους και πιστεύουν ότι θα πραγματοποιηθούν με την καθοδήγηση του Μ. Πράσινου, που θα έχει υπό την επίβλεψή του τις ακαδημίες και το γυναικείο τμήμα της ομάδας.

Άμεσος συνεργάτης του Μ. Πράσινου, θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο Παναγιώτης  Παπαγεωργίου, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα κοντά 30 χρόνια (παίκτης- προπονητής).

  • Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις 20/06/2017  το τουρνουά που διοργανώνουν οι Νέοι Δραπετσώνας στα γήπεδα Δραπετσώνας και  χαραυγής.

«Με τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή των ομάδων Α.Σ. Δραπετσώνας, ΑΣ Ποντίων, Αστέρια Δραπετσώνας, ΑΕ Χαραυγή  Νέοι Ευγενείας, Ατρόμητος Κερατσινίου και  Πειραϊκός θα προσπαθήσουμε κάθε παιχνίδι να είναι μια γιορτή χωρίς σκοπιμότητες και άγχος.» αναφέρει η ανακοίνωση  των Νέων Δραπετσώνας και καταλήγει: «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την βοήθεια του και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κ. Σ. Συράκου και τον δημ. σύμβουλο κ. Δ. Θωμαΐδη καθώς και τους διαιτητές Πειραιά.»