Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Σάββενας στον Ιάλυσο

Published

on

Η σεζόν, εάν εξαιρεθεί ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ολοκληρώθηκε θετικά στον Ιάλυσο αφού η νησιώτικη ομάδα κατάφερε να πετύχει τους στόχους και να αποδώσει τα όσα είχαν σχεδιάσει τεχνικό επιτελείο και διοίκηση στο χορτάρι. Η συνταγή λοιπόν αφού πέτυχε θα ήταν οξύμωρο να αλλάξει και γι αυτό το λόγο, ο πρόεδρος των νησιωτών, Μιχάλης Χατζηνικήτας αποφάσισε να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Γιώργο Σάββενα. Ο νεαρός προπονητής που ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τους ‘τοξοβόλους’ μετά την αποχώρηση των Πέτρου Μίχου και Μίλτου Γκόφα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε πορεία πρωταθλητισμού στον 4ο όμιλο, κατακτώντας το Κύπελλο Δωδεκανήσων ενώ έφτασε και στα τελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών γνωρίζοντας την ήττα από την Πίδνα Κίτρους.

Η εργατικότητα, η μεθοδικότητα αλλά και το στοιχείο ότι αποτελεί γέννημα θρέμμα Ροδίτης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα δικό της παιδί.

Πλέον ο Σάββενας καλείται να σχεδιάσει το νέο Ιάλυσο ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει ψηλά τη σημαία του στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο πλευρό του Γιώργου Σάββενα ως άμεσοι συνεργάτες θα βρεθούν ο γυμναστής, Μανώλης Βασιλειάδης αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Διαγόρας Μουστάκης. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

:O ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Σάββενα Γιώργο.

Μετά  απο συνάντηση της επιτροπής μεταγραφών με τον κ. Σάββενα και αφου συμφωνήθηκαν  το πλάνο  και οι στόχοι για τη νεα σεζόν εδωσαν τα χέρια.

Παράλληλα τις υπηρεσίες του απο τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα συνεχίσει να προσφέρει ο κ. Μουστάκας Διαγόρας ενώ το τεχνικό τιμ συμπληρώνει ο έμπειρος γυμναστής κ. Βασιλειάδης Μανώλης ο οποίος αποτελεί και τη νέα προσθήκη που θα δώσει την ώθηση στην ομάδα μας.