Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε ο Σάσσαλος στον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου το πρώτο συμβούλιο της νεοεκλεγείσας διοίκησης με την παρουσία όλων των μελών, παλαιών και νέων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετέχουν αρκετά νέα μέλη για πρώτη φορά και φαίνεται σιγά- σιγά να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε ο σύλλογος να στηρίζεται σε πολλούς ανθρώπους, αφήνοντας χώρο οι παλαιοί παράγοντες οι οποίοι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα.

Στο πρώτο αυτό ραντεβού ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Σάκη Σάσσαλο και οριοθετήθηκαν οι στόχοι της ομάδας. Σε σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ. τονίστηκε: « Είναι γνωστό σ’ όλους ότι ο Α.Ο . ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ δύσκολα αλλάζει προπονητές πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι τόσο αξιόλογοι και έμπειροι όσο είναι ο Σάκης Σάσσαλος . Στόχος μας είναι να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια και να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο. Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έκανε ένα τεράστιο κύκλο μετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα για πέντε συνεχόμενες χρονιές παρ’ ότι δεν είχε την ανάλογη στήριξη. Το πέτυχε στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του παιδιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Ο στόχος μας θα είναι να παίζουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου να προοδεύουν (όπως ο Διονύσης Μπέλης)  και γι’ αυτό το λόγο ο Σάκης Σάσσαλος μαζί με τους προπονητές της θα έχουν καθημερινή επαφή για την όσο γίνεται καλύτερη οργάνωση της » .

Όσο αφορά τα μεταγραφικά ορίστηκε η επιτροπή μεταγραφών και την αποτελούν ο Στέλιος Ζαφείρης, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο Κώστας Κουλουριδής, ο Γιάννης Βιδάλης, ο Γιάννης Δούλης και ο Δημήτρης Πλέστης που σε συνεργασία με τον προπονητή θα ασχοληθούν με τα ζητήματα της οργάνωσης και του προγραμματισμού της ομάδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply