Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Ανανέωσε ο Τσιγκούλης-Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό συμβούλιο

Published

on

Με τον Πέτρο Τσιγκούλη θα πορευτεί η Θύελλα Ραφήνας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ο έμπειρος τεχνικός στη συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση του συλλόγου έδωσε τα χέρια παραμένοντας στους πράσινους για ακόμη μια σεζόν. Από εκεί και πέρα, τις προηγούμενης ημέρες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:

Την Δευτέρα 29/6/2015 συνήλθε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου όπως εκλέχθηκε από την Γεν. συνέλευση των μελών την 25/6/2015 προκειμένου να έρθει σε σώμα και να κάνει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Μετά από συζήτηση των μελών το Δ.Σ. θα έχει την παρακάτω σύνθεση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπήλιος Χαράλαμπος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ:

 

  • Μυτιληναίος Κων/νος
  • Παπακωνσταντίνου Αντώνιος
  • Μήτσης Ευάγγελος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Aβραμίδης Αναστάσιος
ΤΑΜΙΑΣ:         Mάντζαρης Σπύρος

Για την καλύτερη λειτουργία του συμβουλίου και διαχωρισμό των ρόλων, αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπών με συγκεκριμένες αρμοδιότητες όπου ο πρώτος που αναγράφεται θα είναι ο επικεφαλής και συγκεκριμένα :

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ          ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ
Μυτιληναίος Κών/νος                       Παπασπύρου Σωκράτης
Ζαφειρόπουλος Χαράλαμπος Μπίκας Κών/νος
Καψανάκης Γεώργιος Γεώργα Σοφιάννα
Μάντζαρης Σπύρος
Κοζομπόλης Βασίλειος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ & ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ                               ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 
Μυτιληναίος Χρήστος                       Παπακωνσταντίνου Χρήστος
Ταγλιόγλου Χρήστος Μπίκας Κών/νος
Γεωργιάδης Σάκης Γεώργα Σοφιάννα
Κεχαγιάς Αναστάσιος                 Κεχαγιάς Αναστάσιος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΛΙΚΟΥ & ΓΗΠΕΔΩΝ
Ταγλιόγλου Χρήστος
Τσάκωνας Γεώργιος

Ακολούθως έγινε ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, αφού πρώτα καταρτίστηκε ο προυπολογισμός εσόδων-εξόδων του συλλόγου και προέκυψε ομόφωνη απόφαση για μείωση των εξόδων, με προώθηση αθλητών της ομάδας Νέων στην ανδρική ομάδα, αλλά και διατήρηση μεγάλου μέρους του υπάρχοντος ρόστερ που έχουν οδηγήσει τον σύλλογο στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.
Η επιτροπή ανδρικής ομάδας εξουσιοδοτήθηκε να ανακοινώσει στον προπονητή της περασμένης περιόδου κου Τσιγγούλη Πέτρου το πλάνο της διοίκησης, τα νέα οικονομικά δεδομένα για τον ίδιο και τη στελέχωση του ρόστερ και εφόσον συμφωνήσει να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.
Η συνάντηση των δύο μερών έγινε, ο προπονητής αφού άκουσε το πλάνο της διοίκησης, το αποδέχθηκε πλήρως και ανέλαβε επίσημα από εχθές τα καθήκοντα του και έκανε την εισήγηση του για τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, αλλά και τους νέους που θα προωθηθούν στους άνδρες και όρισε σαν ξεκίνημα της προετοιμασίας την Δευτέρα 27/7/2015.

Η επιτροπή ανδρικής ομάδας, αν και το θολό τοπίο της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας δεν βοηθάει, θα ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την συνέχιση της συνεργασίας τους και τις τυχόν νέες προσθήκες.

Θα υπάρχει επίσημη και συχνή ενημέρωση για όλα τα νέα της ομάδας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ Δ.Σ. του
Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ