Connect with us

3ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Χρυσαφίδης στο Λουτράκι

Published

on

Με τα χρώματα του Α.Ο Λουτράκι  θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Χρυσαφίδης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Ο έμπειρος επιθετικός  δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι ιθύνοντες της ομάδας, καθώς όπως δήλωσε: « Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια στον Α.Ο Λουτράκι, αγαπάω την ομάδα και όλα κυλούν ιδανικά για εμένα εδώ.»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χρυσαφίδης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τους οράνιε:

«Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και μέσα από όλα όσα έχω ζήσει με τα παιδιά, χαρές και λύπες, έχω δεθεί και αγαπάω την ομάδα. Όλα κυλούν ιδανικά για εμένα εδώ, αλλά και για όλα τα παιδιά που βρίσκονται ή τους νέους που  έρχονται στην ομάδα. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Για την νέα σεζόν αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Φέτος είμασταν άτυχοι, όλα τα παιδιά «τρομάξαμε» με τους τραυματισμούς και πέρα από την αγωνιστική μας παρουσία στο Πρωτάθλημα, αυτό μας επηρέασε. Τρεις από εμάς περάσαμε την πόρτα του χειρουργείου, οι δύο εξ αυτών τραυματιστήκαμε σε ανύποπτες φάσεις στην προπόνηση , ενώ δύο ακόμη συμπαίκτες μου ταλαιπωρήθηκαν από «ύπουλους» τραυματισμούς και η αποθεραπεία τους κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υγεία, λοιπόν, πάνω από όλα γιατί η φετινή σεζόν θα είναι ακόμη πιο δύσκολη από την περσινή  και όλες οι ομάδες του ομίλου θα είναι πολύ ενισχυμένες.»

Δήλωση για τη ανανέωση του Δημήτρη Χρυσαφίδη έκανε κ. Δημήτρης Γέρου. Ο γραμματέας του συλλόγου έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Χρυσαφίδη λέγοντας:  « Θεωρούμε τον Μίμη ένα «παιδί» του Α.Ο Λουτράκι. Δεν χρειάζεται να δώσει διαπιστευτήρια για το ποιος είναι ποδοσφαιρικά σε κανέναν. Πέρα από την πολύτιμη εμπειρία του και  το αναμφισβήτητο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, το γεγονός ότι πολύ συχνά θυσιάζεται αγωνιστικά και τακτικά για τον συμπαίκτη του και κατά επέκταση για το συμφέρον της ομάδας τον καθιστούν μια από τις πολυτιμότερες μονάδες της ομάδας μας και παράδειγμα προς μίμηση για τα νεαρότερα παιδιά.».

Ο 32χρονος επιθετικός ήταν ένας από τους άτυχους της περσινής χρονιάς, αφού η σεζόν τελείωσε πρόωρα για αυτόν, όταν τραυματίστηκε (κάταγμα στο χέρι) σε μια προπόνηση των οράνιε και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Απουσίασε από τα τελευταία πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει κάθε ενόχληση και είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση των οράνιε:

« Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χρυσαφίδη. Ο 32χρονος έμπειρος επιθετικός (148 συμμ./67 γκολ) θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας για 6η συνεχή χρονιά.»

Μίνι Βιογραφικό:

Hμ. Γένν.: 8/10/1983

Στους οράνιε από το καλοκαίρι του 2010. 148 συμμετοχές, 67 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες: Άρης Κορίνθου, Π.Α.Σ Κόρινθος, Σ.Φ Ολυμπιακός Λουτρακίου, Παμβοχαϊκός, Αγία Παρασκευή Α.Ο , Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ένωση Μιδέας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply