Connect with us

slideshow

Ανανέωσε το «πολυβόλο»

Ο Δημήτρης Θανόπουλος θα «πυροβολεί» και την νέα σεζόν τις αντίπαλες εστίες με την φανέλα των «νεοφώτιστων»!

Published

on

Σε μια ομάδα η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους αυτό που παίζει μεγάλη σημασία είναι η επιθετική της γραμμή. Οι άνθρωποι του Ιάσονα την προηγούμενη σεζόν φρόντισαν να στελεχώσουν το ρόστερ τους με ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαθέτει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Τρανή απόδειξη αποτελούν τα 25 τέρματα που σημείωσε, αποδεικνύοντας πως το επίπεδο του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η αναφορά μας γίνεται στον Δημήτρη Θανόπουλο, ο οποίος θα… πυροβολεί τους αντίπαλους τερματοφύλακες και την νέα σεζόν με τα χρώματα των «νεοφώτιστων». Συγκεκριμένα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου και του έμπειρου ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε από κοινού η επέκταση της συνεργασίας. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως ο χαρισματικός επιθετικός ενώ είχε δεχτεί αρκετές κρούσεις από ομάδες εκείνος προτίμησε να παραμείνει στους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Θανόπουλος: Ο Ιάσονας με καλύπτει

To.. βαρύ πυροβολικό των ”μπλε” δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τονίζοντας: « Η περσινή χρονιά θεωρώ πως ήταν επιτυχημένη. Όλα τα παιδιά δώσαμε το καλύτερο μας ευατό και στο τέλος δικαιωθήκαμε». Ερωτηθείς για το αν άργησε να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε ο Θανόπουλος υπογράμμισε: « Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Όσο η οικογένεια Μελά και Φανερωμενίτη βρίσκονται στο τιμόνι αυτή της ομάδας, δεν έχω λόγο να αποχωρήσω. Είχα δεχτεί προτάσεις από αρκετά σωματεία όμως τις απέρριψα, διότι ο Ιάσονας σαν σύλλογος με καλύπτει απόλυτα».

Ευχαριστούν τον Σίμο

Είναι από τις στιγμές τις οποίες ο κάθε ποδοσφαιριστής εύχεται να μην φτάσουν ποτέ. Ωστόσο αυτό είναι αναπόφευκτο, δεδομένου ότι τόσο οι ψυχικές όσο και οι σωματικές δυνάμεις κάποια στιγμή σε εγκαταλείπουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος σε ηλικία 34 ετών αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια λαμπρή καριέρα. Η διοίκηση του Ιάσονα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ του εύχεται και καλή συνέχεια σε οποιονδήποτε τομέα και αν ακολουθήσει.: « Η διοίκηση του Ιάσων ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σίμο για την προσφορά του στο σωματείο. Πρόκειται για έναν πραγματικό επαγγελματία, ο οποίος θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία σε οποιοδήποτε τομέα ασχοληθεί». Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο πλευρό του Σάκκη Σάσσαλου, θα βρίσκεται την ερχόμενη περίοδο και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιόζεφ Βάντσικ αλλά και ο γυμναστής Τάσος Φράγκος.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply