Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανανέωσε το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών της Ελευθερούπολης

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών του συλλόγου ανακοίνωσε η Ελευθερούπολη.

Αναλυτικά…

Προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης.
Ανανέωσε όλο το προπονητικό team των Ακαδημιών!!!

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης με την καθοδήγηση της Διοίκησης Χούσου και τον κ. Βαγγέλη Χεινόπωρο, Υπεύθυνο Ακαδημιών για πέμπτη χρονιά , έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.
Παρέμεινε λοιπόν και συνεχίζει το έργο της, όλη η προπονητική ομάδα που κατέχει πλούσια προπονητική επάρκεια και εμπειρία – Πέτρος Αντωνίου , Γιώργος Μπαντές , Σωκράτης Σμαράϊδος , Ζήσης Δημαρέλλης , Κλεάνθης Πιλίντσι και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Ζάχος ενώ αποχωρεί προσωρινά για να υπηρετήσει την πατρίδα ο Κώστας Καρνής.
Επιστρέφει επίσης μετά από μικρή χρονική διάρκεια αποχής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο προπονητής Γιώργος Πέτρου, γέννημα θρέμμα του συλλόγου μας.
Η Διοίκηση του συλλόγου έχει ήδη προχωρήσει εδώ και πολύ καιρό στην ανανέωση της συνεργασία με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου όλου του συλλόγου Άρη Γκάνια.
Έτσι με σταθερότητα – προπονητική ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα – και μακρόπνοο πλάνο, χαράζεται το μέλλον των Ακαδημιών της Α.Ε Ελευθερούπολης και συντελείται σταδιακά και με μελετημένα βήματα η πρόοδος του συλλόγου.
Ήδη από πέρυσι ένας από τους στόχους της Ακαδημίας είναι σε υλοποίηση, αφού σταδιακά στην Ανδρική ομάδα χρισημοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών και την νέα χρονιά αναμένεται να προωθηθούν και άλλοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προκειμένου να δοκιμαστούν με την αρωγή και του Πέτρου Αντωνίου ως προπονητή της Ανδρικής ομάδας- προερχόμενος από την Ακαδημία μας τα τελευταία τρία χρόνια γνωρίζοντας την φιλοσοφία του συλλόγου- το προπονητικό σχέδιο να αρχίζει να υλοποιείται.
Το σύνθημα της Ακαδημίας -παίζω μπάλα διασκεδάζοντας – κυριαρχεί στην συνείδηση τόσο των αθλητών όσο και των γονέων τους και έτσι 260 ήδη αθλητές της Ακαδημίας απολαμβάνουν τις χαρές του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης θα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις την επόμενη χρονιά και περιμένει τις εγγραφές των αθλητών της από τα τέλη Αυγούστου.

Πληροφορίες :
www.eleftheroupolifc.com,
Fb:@eleftheroupolifc
Instagram: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Α.Ε Ελευθερούπολης.
Τηλ:6946-686878 Άρης Γκάνιας