Connect with us

stoplekto

Ανανεωμένη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος η Ζωφριά- Ανακοινώθηκε στον πάγκο ο Χρ. Ράλλης

Published

on

Στη μάχη και του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα η Ζωφριά, που θα αντιμετωπίσει στη Μαγούλα στις 16.00 τον τοπικό Αστέρα. Με αφορμή την έναρξη της σεζόν, η διοίκηση της Ζωφριάς και ο Πρόεδρος Γιώργος Γκούβρας μας έστειλαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος , ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα με υγεία για όλους τους αθλητές και ειδικότερα για τις ομάδες του Δήμου μας, του Δήμου Φυλής που λογίζονται όλες ως φιλικά σωματεία.Να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες που κέρδισαν την ανοδό τους ,τον Ακράτητο στην Γ εθνική και όπως ξεκίνησε με νίκες του ευχόμαστε να συνεχίσει και τον Εθνικό Πανοράματος για την άνοδο του στην Α κατηγορία ΕΠΣΔΑ  να εκπληρώσει τους στόχους  του.

Στα δικά μας ,η ομάδα μας ξεκινάει με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας έχοντας αρκετές ελλείψεις ,(Αντώνης ,Νικολάου,Παναγόπουλος,Μπογιατζής,Πασχαλίδης)ενώ αμφίβολοι είναι και οι Τσιάκαλος, Καλαμποκανας, Φελλάς, Μπουραντάς. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο . Αν και στο ξεκίνημα ως προπονητής είχε ανακοινωθεί ο Μαργαρίτης, που για λόγους που θα εξηγήσουμε σε νεότερη ανακοίνωση δεν ευδοκίμησε η συνεργασία μας. Έτσι τον ρόλο του πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Χρήστος Ράλλης που κατείχε την θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Προπονητής Τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Νίκος Λουκάς.

Το ρόστερ της ομάδας θα ανακοινωθεί επίσημα την άλλη εβδομάδα έχοντας ακόμα 2-3 προσθήκες καινούργιων ποδοσφαιριστών. Καλη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία”.