Connect with us

stoplekto

Ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάνδρας Μιχάλης Κάσδαγλης, μετά και το τελευταίο φιλικό που έδωσε με τον αξιοπρεπέστατο Ίκαρο Νεοκτίστων. Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, ο έμπειρος προπονητής μας είπε:
“Πολύ ωραίο φιλικό εχθές με τον Ίκαρο στα νεόκτιστα απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στην Β κατηγορία. Εμείς ήμασταν πολύ καλύτεροι από το προηγούμενο φιλικό απλά μας λείπει ακόμα ο αγωνιστικός ρυθμός κάτι που θα μας βοηθήσει να βρούμε τα δυο παιχνίδια κυπέλλου με τον κυπελλούχο ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και αυτός είναι και ο στόχος μας για τα συγκεκριμένα παιχνίδια”.  Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Σωτήρης Μπέλσης, που επέστρεψε στην ομάδα με τρία γκολ και ένα από τον πιτσιρικά Νίκο Μήνο.
Παρελθόν από το σύλλογο αποτελούν οι  Νίκος Πλάτανος, Στάθης(δανεικός) και Γιώργος Κακοσίμος, οι οποίοι  πήγαν στον Πανελευσινιακό Ο Αιμίλιος Βανδώρος πήγε στον Ηρακλή Ελευσίνας ,ο Βασίλης Ριζάι στον Μανδραϊκό και ο Παντελής Κοπαλάς στο εξωτερικό.
Ήρθαν στην ομάδα ο Σπύρος Κωνστάντης, ο Χρήστος και ο Κώστας Τουρλίδης δανεικοί και οι τρεις από τον Πανελευσινιακό. Ακόμη όπως ήδη έχουμε γράψει ο Ηρακλής Δουδέσης από τον Ορφέα Αιγάλεω, με τον οποίο ο Μιχάλης Κάσδαγλης έχει συνεργαστεί ξανά μαζί του, από την κοινή τους πορεία στον Ειδυλλιακό, ενώ επέστρεψαν στην Μάνδρα ο Σωτήρης Μπέλσης και Γιάννης Πρέτσι.
* Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Μάνδρας ευχαριστεί τον προπονητή του Ικάρου Νεκτίστων Σταύρο Χρουσαλά, καθώς και τους ανθρώπους του ΔΣ, για την άψογη φιλοξενία τους.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ