Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανεώνει με τον Πανθηραϊκό ο Ζώνας

Published

on

Η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι με το Καμάρι όταν υπέστη κάταγμα κνήμης. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος κατάφερε με σωστή προετοιμασία και σαφώς με την στήριξη που του παρείχε η ομάδα, να επιστρέψει πιο δυνατός και να συνεισφέρει στην προσπάθεια του Πανθηραϊκού για την κατάκτηση της ανόδου με τις σπουδαίες εμφανίσεις του στα μπαράζ ανόδου. Ο Ντέμης Ζώνας είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, με δεδομένο ότι σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις πορείες τους χάρις τα κρίσιμα γκολ που σημείωσε.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Σαντορίνης και οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι θα εξακολουθεί να παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο. Πρόθεση της διοίκησης αλλά και του ποδοσφαιριστή αποτελεί να επέλθει συμφωνία κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ώρες εάν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα.

Πρόκειται για ακόμη μια σημαντική κίνηση από την διοίκηση Καμπουράκη, η οποία κάνει πράξη τα όσα είχε τονίσει διατηρώντας τους ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού στην ομάδα.