Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανανεώσεις, προώθηση παικτών από την Κ18 στην α’ ομάδα και τεχνικός διευθυντής ο Πανταζόπουλος στη Δάφνη Π. Φαλήρου

Published

on

Συνεχίζεται το χτίσιμο της ομάδας μας, προκειμένου το παζλ του ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δάφνη Π.Φαλήρου, ανακοινώνει ότι ανανέωσαν τη συνεργασίας τους οι αμυντικοί Δημήτρης Λυκουρόπουλος, Μπάμπης Καζάζης, Γιάννης Πάλλας, Αντώνης Καραβίδας, Διονύσης Πυλαρινός, Αλέκος Σμυρνιούδης, οι μέσοι Κώστας Ποζίδης, Διονύσης Γιαννούλης και Μάνος Βλαχάκης, καθώς και οι επιθετικοί, Ηλίας Μαυρέλης, Ευρυπίδης Θεοδωρής και Νίκος Μαργαντίνης. Επίσης από το δανεισμό του επιστρέφει ο Πρόδρομος Ανεστίδης.

Παράλληλα, η Δάφνη Π.Φαλήρου, θέλοντας να δημιουργήσει μια ομάδα που θα βασίζεται στα παιδιά των Ακαδημιών της, προωθεί από την ομάδα Κ18 τους Αλέξανδρο Πάγκαλο, Βασίλης Ιωαννίδη, Πάνο Σκάρλα, Πάρη Μπενέα, Κώστα Σκοπελίτη, Μπενίτο Σανζόνι, Γιάννη Βλαχάκη, Μάρκο Μιρβελασβίλι, Δημήτρη Ντάμο και Πάνο Κωνσταντινίδη.

Επίσης ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Τόλης Πανταζόπουλος, σε συνεργασία με τη διοίκηση, εξετάζει τις περιπτώσεις κάποιων παικτών, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Όπως είναι γνωστό, στο τιμόνι της Δάφνης Π. Φαλήρου, για τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Σάπκας με βοηθό τον Στέφανο Γαγάνη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Χρήστο Σήτο.

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου.