Connect with us

stoplekto

Ανανεώσεις στην ΑΕ Περάματος

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας και για την επόμενη χρονιά των Έλις Κολέζι, Στράτου Λολέα και Γιάννη Λουλάκη ανακοινώνει η ΑΕ Περάματος.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος μέσος Έλις Κολέζι με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις , καθώς έχει αγωνιστεί με το Αιγάλεω, Ά Εθνική, Β´ Εθνική και Δ´ Εθνική , Τερψιθέα και Ακράτητο επίσης Δ´, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίζονταν με τα χρώματα του Θριάμβου Χαϊδαρίου μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου και μεταγράφηκε στους «κιτρινόμαυρους» του Περάματος, μια αναμφίβολα ποιοτική προσθήκη στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ο 38χρονος Στράτος Λολέας, πέρα από προπονητής τερματοφυλάκων , αποφάσισε να κρεμάσει φέτος γάντια του , αγωνιζόμενος στο Πέραμα και να προσδώσει εμπειρία και γνώση και στους υπόλοιπους τερματοφύλακες τον Γιώργο Κούμη και τον Διονύση Ανδρεάδη.

Γέννημα θρέμμα της ομάδας, την περασμένη χρονιά έκανε αξιοθαύμαστη πρόοδο και πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες με το δυναμικό του παιχνίδι. Ο 25χρονος στόπερ Γιάννης Λουλάκης και φέτος θα αποτελεί μέλος του συλλόγου δίνοντας ακόμα μία λύση στο ανασταλτικό παιχνίδι της Ένωσης.

Η προετοιμασία της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ συνεχίζεται απρόσκοπτα , ενώ την Τετάρτη θα δωσει το πρώτο της φιλικό με τους ΤΡΑΧΩΝΕΣ εκτός έδρας.