Connect with us

stoplekto

Ανανεώσεις στη Χαραυγή

Published

on

Πέρα από την μεταγραφική της ενίσχυση η Χαραυγή προχώρησε και σε ανανεώσεις σημαντικών μελών της που θα την δυναμώσουν περισσότερο στο νέο πρωτάθλημα. Επανέρχεται μετά από απουσία ενός έτους ο πανύψηλος στόπρ Κώστας Χατζηπαππάς, ενώ ανανέωσε και τη συνεργασία του με την ομάδα ο έμπειρος γκολκίπερ Σάσα Καλιγιαννίδης. Αμφότεροι θα είναι δυο σημαντικά «εργαλεία» στο υλικό που «χτίζει» ο Αντώνης Καλαμάκης.

Παράλληλα η Χαραυγή τον τελευταίο καιρό οργάνωσε τις Ακαδημίες της για τη νέα χρονιά, προχωρώντας στην πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Θεολόγου Ρενιέρη στο παιδικό και εφηβικό τμήμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τις Υποδομές:

« Μετά από περίπου 2 μήνες έρευνας σχεδιασμού και συνεντεύξεων με πολλούς αξιόλογους προπονητές Ακαδημιών, από όλη την Αττική, σας παρουσιάζουμε την προπονητική ομάδα των Υποδομών μας. Προπονητής του εφηβικού και παιδικού τμήματος θα είναι ο Θεόλογος Ρενιέρης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Χαλκηδώνα, Ελλάδα Ποντίων, Κηπούπολη, Πυρρίχιος, ενώ τελευταία ανέλαβε και υπεύθυνος προπονητής στη Μικτή Παίδων Πειραιά.

Τα τμήμαυα του προπαιδικού και τζούνιορ αναλαμβάνει ο Βασίλης Πατηνιώτης, ενώ τα αστεράκια και τα προτζούνιορ υπεύθυνος θα είναι ο Σταύρος Μουρελάτος.

Την προπονητική ομάδα των Ακαδημιών θα πλαισιώνουν οι Στέφανος Ρούσσος, Νίκος Κουτουκιάδης και Κώστας Βουτσουκάκης».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply