Connect with us

stoplekto

Ανανεώσεις στον Άτταλο Νέας Περάμου

Published

on

Η διοίκηση του Άτταλου Νέας Περάμου συμφώνησε και ανανέωσε με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Πορανίδης, Ντακόλιας, Τζαφέρης, Αριστόπουλος, Γκουτζούλιας, Βοϊδίλας, Πέγκος, Καραμπλάκας Γ., Ζουραβλίοβ, Μπαγδάτογλου, Τούσης, Κουσίδης, Τζελάι καθώς και οι νεαροί Κουτσομύτης, Κουνογιάννη και Λιούνης. Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Βανδώρος και Φυσαράκης που έμειναν ελεύθεροι, ενώ επέστρεψαν στις ομάδες τους παίκτες που πέρσι είχαν έρθει ως δανεικοί και συγκέκριμένα οι Παρασίδης( Ακράτητο), Τζαφέρακος(Πανελευσινιακό) και Κόρμαλης (Πανελευσινίακη Ένωση).

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα έχει συμφωνήσει προφορικά με έξι παίκτες και μένουν τα τυπικά, για να ανακοινωθούν. Ο Σύλλογος ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ, καθώς μένει το κενό ακόμα ενός τερματοφύλακα.

Η προετοιμασία της ομάδας ορίστηκε στις 11/8. Οι παίκτες του προπονητή Γιώργου Ανανιάδη καλούνται να βρίσκονται στα αποδυτήρια της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Περάμου στις 18.30. Θα δοθεί στους παίκτες το νέο αθλητικό υλικό, καθώς και το πρόγραμμα του σχεδιασμού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply