Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανανεώσεις στον ΓΣ Καισαριανής

Published

on

Τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα της ομάδας και τη νέα περίοδο ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου ο ΓΣ Καισαρανής.

Αναλυτικά…

Η ώρα των ανανεώσεων πριν την ανακοίνωση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων έφτασε.Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας , με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Τα κιτρινόμαυρα θα φορούν και φέτος οι : Ντόναλντ Πλακάλι , Θανάσης Γεωργίου , Απόστολος Χατζηστεφάνου , Βασίλης Κοσμίδης , Φώτης Αϊβάζης , Αντώνης Οντάτζης , Κωστής Τσαρούχας , Γιώργος Οικονομόπουλος , Μάριοςς Κοττι , Κώστας Αποστολόπουλος , Κώστας Κοκκοσούλης , Νίκος Καλαμαράς , Θοδωρής Χρυσαναστάσης , Γιώργος Σανιάνος , Σωκράτης Μαλλιδης , Χρήστος Γκοβόλιας ,Νίκος Λεπτάκης , Τέντι Χαλιλάι, Χρήστος Πεμάι , Νίκος Χιώτης και ο Κώστας Κρασσάς.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές βοήθησαν με την αγωνιστική τους παρουσία για το καλύτερο δυνατό την περσινή σεζον. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ κάνει το καλύτερο με ηρεμία και γνώση, ώστε να δημιουργηθεί το καλύτερο ρόστερ για την επόμενη σεζόν στην Β Αθηνών και την επιστροφή της ομάδας δυναμικά στους αγωνιστικούς χώρους.