Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αναστάσης Πινό: Ιδιαίτερη χρονιά για μένα…

Published

on

Ο ιδιαίτερα ποιοτικός μεσοεπιθετικός του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Αναστάσης Πινό μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την ομάδα του, τον εαυτό του και τη νέα σεζόν που ξεκινάει…

Ας δούμε τι μας είπε…

Φέτος για μένα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά διότι περίμενα το πρώτο μου παιδάκι(το οποίο ήρθε στις 10/9) και θα έπρεπε να επιλέξω τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό με προσοχή για να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου πρώτα ως νέος πατέρας αλλά και ως παίχτης μιας ομάδα που έχει θέσει κάποιον συγκεκριμένο στόχο, μιας και μου αρέσει πολύ ο πρωταθλητισμός όπως δείχνει η πορεία μου με τις προηγούμενες ομάδες που συμμετείχα έχοντας 6 ανόδους. Δεν έλειψε και ένας υποβιβασμός βέβαια αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Μετά την δημοσίευση σας ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ήταν μια από τις πολλές ομάδες που ήρθαν σε επαφή μαζί μου γνωρίζοντας την ιδεολογία μου για το ποδόσφαιρο και αμέσως ταυτίστηκα με την νοοτροπία του συλλόγου αλλά και με το πλάνο του προπονητή.

Η κλήρωση μας έβγαλε σε έναν δυνατό όμιλο και αυτό είναι ευχάριστο διότι θα είναι ένα κι ένα τα παιχνίδια κάθε εβδομάδα, και πιστεύω ότι μέχρι τον τελευταίο αγώνα θα κριθούν όλα.

Αν και θα είναι δύσκολη η καθημερινότητα πλέον με την κορούλα μου ευελπιστώ να καταφέρω να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου ώστε να πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και χωρίς διακοπή λόγω κορονοϊού!