Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αναστάσιος Τσαγκογέωργας: Η Θύελλα Αγ. Δημητρίου χρειάζεται ένα «σπίτι», χρειάζεται το γήπεδό της

Published

on

Είναι ένα ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1966 και από το 1978 έως και σήμερα συμμετέχει στα πρωταθλήματα Αθηνών. Ο λόγος για τη Θύελλα την ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής που έχει χαρίσει στους οπαδούς του δεκάδες συγκινήσεις. Για την πορεία της ομάδας αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μιλά στο αgiosdimitriosnews o πρόεδρος της Ομάδας Αναστάσιος Τσαγκογέωργας.

Η Α.Ο. Θύελλα Αγίου Δημητρίου αποτελείται από τα τμήματα υποδομών όπου αυτή την στιγμή φιλοξενεί 240 αθλητές ηλικίας από 5-17 ετών και αγωνίζονται  στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όλων των ηλικιακών  κατηγοριών, όπου  συμμετέχουν ομάδες από όλο τον νομό Αττικής. H αντρική ομάδα συμμετέχει στην A’ Αθήνας. Προπονητές της ομάδας είναι διπλωματούχοι (πτυχίο ΤΕΦΑΑ, διπλώματα UEFA) με πολυετή πείρα στα γήπεδα.

Ποια είναι η πορεία της ομάδας φέτος;

Η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 10η θέση της βαθμολογίας με 33 πόντους. Ειδικά στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έδειξε άκρως ανταγωνιστική, παίρνοντας σπουδαία αποτελέσματα κυρίως από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.  Οι στόχοι που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς υλοποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιους στόχους έχετε θέσει για τη νέα χρονιά όσον αφορά την αντρική ομάδα;

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στόχος για τη νέα χρονιά είναι σίγουρα, να καταφέρουμε ένα καλύτερο πλασάρισμα, σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Είναι σαφές ότι θα χρειαστούμε «εφόδια» με κυριότερο τη στέγαση μας.

Πόσο σημαντικό είναι για σας η στελέχωση της αντρικής ομάδας από τα παιδιά της Ακαδημίας;

Κάθε άνθρωπος που σέβεται το σωματείο που «υπηρετεί»και σέβεσαι όλο τον οργανισμό έχει στόχο να στελεχώσει την αντρική ομάδα με παιδιά από τα «φυτώρια». Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο απόλυτος σκοπός της διοίκησης μας.  Ήδη τη φετινή χρονιά, είχαμε συμμετοχή παιδιών από την Ακαδημία. Στο τελευταίο παιχνίδι, αγωνίστηκαν πέντε παιδιά από τις Ακαδημίες. Θα ήθελα κάποια φορά να δω τη ομάδα μας να απαρτίζεται μόνο από τα παιδιά της Ακαδημίας. Αυτό είναι το μεγάλο μου όνειρο.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει σήμερα η ομάδα, όσον αφορά τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις;

Οι εγκαταστάσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν σύλλογος.  Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μας προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά υπάρχει αυτό το γηπεδικό ζήτημα. Υπάρχουν αυτή την στιγμή σε εξέλιξη εργασίες στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου για να μπορέσουμε να μπούμε στο «σπίτι» μας τη νέα χρονιά. Φέτος η χρονιά ήταν δύσκολη, γιατί ουσιαστικά ήμασταν φιλοξενούμενοι και παίζαμε εκτός έδρας. Η Δήμαρχος της Πόλης, κ. Μαρία Ανδρούτσου και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ . Κώστας Χριστοδουλής κάνουν ότι μπορούν και πιστεύουμε ότι τα νέα θα είναι χαρμόσυνα για τη προσπάθεια που θα κάνουμε τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων θα ήθελα ωστόσο να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και τον Νίκο Αλβανό.

πηγή: αgiosdimitriosnews