Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανασύνταξη στον Όμιλο, μπαίνει ο Χρήστος Πλέστης

Published

on

Το τρένο της ανόδου χάθηκε για τον Όμιλο Περιστερίου και πλέον στον σύλλογο κάνουν διαφορετικά σχέδια για τη συνέχεια της σεζόν. Ο Βασίλογλου θα είναι η μοναδική αποχώρηση κατά πάσα πιθανότητα τον Γενάρη ενώ το τεχνικό τιμ θέλει να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Στα θετικά, η επιστροφή του Χρήστου Πλέστη.

Ο τεχνικός των ”ροσσονέρι”, Σάκης Σάσσαλος, μίλησε Stoplekto για τη πορεία της προετοιμασίας, το θέμα Βασίλογλου, ενώ έκανε και μια μικρή αποτίμηση του πρώτου γύρου: ‘‘Ο Βασίλογου είχε συμφωνήσει μέχρι τον Γενάρη αλλά αν κυνηγούσαμε την άνοδο θα παρέμενε. Δεν θα φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αν θέλει να φύγει, πρέπει να φέρει μια εξαιρετική πρόταση για την ομάδα και εμείς θα το συζητήσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό, είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς πίεση και άγχος θα συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης, θα κοιτάξουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουμε προωθήσει, ενώ επιστρέφει σιγά σιγά και ο Χρήστος Πλέστης, ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο. Μέχρι στιγμής είχαμε κάποια αποτελέσματα που χάθηκαν από θέμα τύχης δυστυχώς και άδικα. Κοιτάμε παρακάτω, θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και θα κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Καλή χρονιά σε όλους.”

Επιστρέφει ο Χρήστος Πλέστης 

Μετά από επτά μήνες απουσίας, ο Χρήστος Πλέστης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Ο 26χρονος μέσος είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον Μάιο σε παιχνίδι Γ’Εθνικής κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για έξι μήνες. Πλέον, ο Σάκης Σάσσαλος μπορεί να τον υπολογίζει αλλά δεν βιάζεται να τον χρησιμοποιήσει. Στην ομάδα ποντάρουν στο ταλέντο του, τον θέλουν δυνατό κυρίως για τη νέα χρονιά και ελπίζουν σε ομαλή επανένταξη του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply