Connect with us

slideshow

Ανατολάκης: «Να αποκατασταθεί η αδικία »

Published

on

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλητριών ομάδων των Ε.Π.Σ. της χώρας για την άνοδο 14 ομάδων στην Γ΄ Εθνική.

Τις δύο Πειραϊκές  πρωταθλήτριες ομάδες   εκπροσώπησαν οι κ.κ. Χρήστος Θάνος,  Άκης Τρύφωνας ( Ά.Ε. Ικάρου Καλλιθέας), Μηνάς Χατζηαντωνίου (Α. Π. Ο. Κερατσίνι).

Το παρών έδωσαν από την ΕΠΣΠ ο πρόεδρος  Γιώργος Ανατολάκης και  ο διευθυντής της  Παν. Νταλάκος.

Το δίκαιο αίτημα των σωματείων του Πειραιά και της Αθήνας σε ότι αφορά  τον καταρτισμό των ομίλων επανέφερε

ο  κ. Ανατολάκης απευθυνόμενος στην Επιτροπή  ζητώντας την απονομή δικαιοσύνης και την κλήρωση των 14 ομίλων ανά γεωγραφικά κριτήρια.

Ο  πρόεδρος της ΕΠΣΠ  ζήτησε  την κατανόηση των μελών της Επιτροπής – και από τον ίδιο τον πρόεδρο της κ. Μιχάλη Τζανόπουλο ώστε να ξεκινήσει από αύριο  κιόλας ένας εποικοδομητικός διάλογος για να  αποκατασταθεί αυτή η αδικία – ζητώντας μάλιστα την κατανόηση και από τις ενώσεις που παραβρέθηκαν στην κλήρωση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζανόπουλος επιβεβαίωσε ότι πράγματι η Ε.Π.Σ. Αθήνας και η Ε.Π.Σ. Πειραιά, έχουν κάνει κατ΄ επανάληψη γνωστά τα αίτημα τους, ωστόσο το Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι αυτό που αποφασίζει τον καταρτισμό – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει.

 Ωστόσο αλγεινή εντύπωση  και έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε η δευτερολογία του Προέδρου της Επιτροπής κ. Μιχ. Τζανόπουλου,  αναφέροντας μεταξύ  άλλων ότι κάποιες Eνώσεις  μεταξύ αυτών η Ε.Π.Σ. Ευβοίας με επικεφαλής τον πρόεδρο της (και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ)κ. Ι. Παπακωνσταντίνου αμφισβητούν το ότι   οι  τρεις ιδρύτριες Ε.Π.Σ. πέραν της πρωταθλήτριας ομάδας στέλνουν  στα μπαράζ  και  την δευτεραθλήτρια ομάδα τους.

 Από εκεί και πέρα ακολούθησε η κλήρωση των αγώνων που στον 9ο όμιλο  αφορά τις ομάδες της Αθήνας – Πειραιά και δημοσιεύεται στη στήλη της Γ’ Εθνικής

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply