Connect with us

3ος Όμιλος

Ανατροπή ανόδου για την Παναχαϊκή, 2-1 το Λουτράκι

Published

on

“Χρυσή” νίκη στο…100′ για την πρωτοπόρο Παναχαϊκή, που αν και έχανε από το 69′ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να επιβληθεί του ψυχωμένου ΠΑΟ Λουτρακίου με 2-1 πραγματοποιώντας ένα τεράστιο βήμα σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 4.000 φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στην Αγυιά.

Οι φιλοξενούμενοι που έβαλαν δύσκολα στους Πατρινούς κατάφεραν να προηγηθούν στο 69′ με τον Αποστολάκη. Άμεση ήταν η απάντηση των “ροσονέρι” με τον Σιαλμά να ισοφαρίζει στο 78′. Η λύτρωση για την Παναχαϊκή ήρθε στο…δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κωνσταντινίδη να σκοράρει και να χαρίζει ένα πολύτιμο “τρίποντο” στην ομάδα του. Το ματς στο 80′ είχε διακοπεί για περίπου 8 λεπτά. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής Γκοβέσης στο φύλλο αγώνος, στο αγωνιστικό  χώρο έπεσε  μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον σκόρερ των φιλοξενούμενων Αποστολάκη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Επίσης οι “οράνιε” διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Μάγγου που ακυρώθηκε στο 10′ για οφσάιντ.

Διαιτητές: Γκοβέσης, Γκριτζέπης, Κύριος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος) : Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης (73′ Πιτταράς), Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (67′ Μωραϊτης), Πολυχρόνης (56′ Κωνσταντινίδης), Σιαλμάς.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολογγης) : Διαμαντής, Παναγόπουλος (71′ Τσώκος), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μπριλάκης, Νικολάου, Γούλας (34′ λ.τ. Αποστολάκης – 84′ λ.τ. Μαυρέλης), Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Τσιώλης.