Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανατροπή δεδομένων και παραμονή Α. Τσάτσου στον Άγιαξ Ταύρου

Published

on

Μπορεί πριν από μερικά 24ωρα ο Αντώνης Τσάτσος να ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Άγιαξ Τάυρου ωστόσο η σημερινή ημέρα φαίνεται ότι είναι περισσότερη αισιόδοξη για το σύλλογο των νοτίων προαστίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μετά από όρους που έθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας και έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε από το διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε να παραμείνει στον προεδρικό θώκο του Αάιντα.

Άλλωστε, για την ομάδα θα ήταν μεγάλη… πληγη η αποχώρηση του γνωστό επιχειρηματία αφού εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας έχει καταφέρει να την αναμορφώσει.

Άλλωστε, όταν μια ομάδα που αγωνίζεται στο Β τοπικό λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, αυτό δείχνει το γεγονός και τις φιλοδοξίες του γνωστού παράγοντα για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο ίδιος έχει δώσει βάσει στις υποδομές αυξάνοντας στο μέγιστο βαθμό τον αριθμό των αθλητών στις ακαδημίες ενώ έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό στολίδι και αναφερόμαστε στο γήπεδο της ομάδας.