Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανατροπή και παραμονή το Ηράκλειο, 3-1 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

 

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Ηρακλείου, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Αστέρα Ζωγράφου με 3-1 και να παραμείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Α. Ε Ηρακλείου που όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, με τον Αστέρα να αμύνεται και να προσπαθεί να βγεί στην κόντρα. Μια τέτοια κατάσταση κατάφερε να εκμεταλλευτεί στο 31 ο Τζοβάρας ο οποίος με πολυ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, μεταφέροντας ακόμα μεγαλύτερο άγχος στο Ηράκλειο που έμενε στην κατηγορία μόνο με νίκη. Για αυτό το λόγο οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους αλλά στάθηκαν άτυχοι όταν ο Σταυρογιάννης-Κεχαίδης αστόχησε από πολύ κοντά στο 38.Ετσι, παρά την συνεχή πίεση της ομάδας των Βορείων προαστίων το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν αφόρητα την ομάδα από του Ζωγράφου, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες όπως τα δυο συνεχόμενα τετ α τετ του Αντωνοπούλου στο 53 και στο 54. Τελικά η πρωτοβουλία του Ηρακλείου καρποφορήσε στο 65 όταν ο Υφαντής κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκόλ ο Αντωνόπουλος. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε και η ανατροπή όταν μετά από πολύ όμορφο συνδιασμό, ο Τουγουντζόγλου ανατράπηκε στην περιοχή και ο Αντωνόπουλος δεν λάθεψε ακόμα μια φορά στο 82′ κάνοντας το 2-1. Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους φιλάθλους του Ηρακλείου να στήνουν μία μικρή γιορτή στην κερκίδα, παρά την έντονη χιονόπτωση και την ομάδα να τους αποζημιώνει με ένα πανέμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή του Τελχάι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτήτευσε ο Κελεκίδης με βοηθούς τους Μπεκιάρι και Μπαγιά

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:ΝΤΑΛΛΑΣ,ΜΠΕΛΙΜΠΑΣΑΚΗΣ(75 ΤΟΥΓΟΥΝΤΖΟΓΛΟΥ), ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΑΚΕΡΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ(68 ΤΕΛΧΑΙ), ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ(59 ΗΛΙΑΚΙΔΗΣ), ΧΡΗΣΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΕΧΑΙΔΗΣ, ΥΦΑΝΤΗΣ (68 ΛΙΑΠΙΔΗΣ), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΣΑΜΟΙΛΗΣ, ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΚΑΛΚΑΝΗΣ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ,ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΤΖΙΓΚΟΣ, ΜΠΡΑΧΙΜΙ(80 ΦΡΑΝΔΑΚΗΣ), ΤΖΟΒΑΡΑΣ(86 ΡΟΥΣΙΤ), ΤΣΑΚΑΛΟΣ(86 ΓΙΟΥΜΤΖΙΜΙ),ΜΕΝΟΥ (46 ΚΙΡΑΓΚΑΣ)

Του Μιχάλη Παπαστεφάνου