Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανατροπή: Κατεβαίνει η ΑΕ Περάματος στο πρωτάθλημα- Απορροφά και τον Ολυμπιακό Περάματος

Published

on

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Μετά από απαίτηση των φίλων της λαοφιλούς και ιστορικής ομάδας του Περάματος, η «ΕΝΩΣΗ» θα συμμετάσχει κανονικά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Πειραιά και την προσεχή περίοδο!
Αμέσως μετά την παραίτηση του κ. Κώστα Ζαχαρόγλου από την θέση του Προέδρου και την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 12ης Ιουλίου 2021 για τη μη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2021 – 2022, αρκετοί φίλοι της ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ άσκησαν πιέσεις στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα στον παραιτηθέντα Πρόεδρο κ. Κ. Ζαχαρόγλου και τον Αντιπρόεδρο κ. Π. Μπάμπαλη, για ανατροπή της εν λόγω απόφασης. Παράλληλα, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον για την ενασχόλησή τους με την λειτουργία του Συλλόγου, στηρίζοντάς τον τόσο Διοικητικά, όσο και Οικονομικά.
Για τον λόγο αυτό, ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπάμπαλης συγκάλεσε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Δευτέρα 2 Αυγούστου, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να ανατραπεί η προηγούμενη απόφαση. Στη συνέχεια, δήλωσαν παραίτηση τέσσερα ακόμη μέλη του Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία και να οριστεί ημερομηνία για Αρχαιρεσίες στην προσεχή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Όπως δείχνουν οι καταστάσεις, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στοχεύει σε ένα νέο ξεκίνημα. Ένα ξεκίνημα αντάξιο της φήμης της, που θα τη φέρει σε περίοπτη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Πειραιά!
Τη νέα προσπάθεια στηρίζουν ανεπιφύλακτα η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του γειτονικού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, αφού προτάθηκε η απορρόφηση του εν λόγω Συλλόγου από την «ΕΝΩΣΗ», σύμφωνα με το άρθρο 30 του ισχύοντος καταστατικού της ΑΕΠ. Σκοπός όλων είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Σωματείο με στόχους και προοπτική, με περεταίρω διακρίσεις στις τάξεις του ποδοσφαίρου!
Μέχρι την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σεπτέμβρη, τα τρέχοντα ζητήματα του Συλλόγου θα διαχειρίζονται ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Μπάμπαλης και η Γενική Γραμματέας κ. Ευαγγελία Σαλπέα.
Πέραμα, 3 Αυγούστου 2021
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ