Connect with us

stoplekto

Ανατροπή πρόκρισης για τον Κρόνο Αθηνών

Published

on

Δύσκολη πρόκριση για τον Κρόνο Αθηνών που απέδρασε από το Αιγάλεω με νίκη 2-1 κόντρα στην τοπική Αθλητική Ένωση. Η επιτυχία για το συγκρότημα του Στέλιου Λυμπερόπουλου ήρθε στην παράταση και μάλιστα, κόντρα σε μια ομάδα, η οποία πραγματοποίησε στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου την μεγαλύτερη έκπληξη έχοντας αντίπαλο τον Παπάγο.

Οι ‘κυανόλευκοι’ άνοιξαν το σκορ στο 28′ χάρις την ωραία προσπάθεια του Πιστόλη που γύρισε την μπάλα για τον Αλεξάκη και εκείνος με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Σταμάτη. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ρούσης σέντραρε στην αριστερή πτέρυγα, ο Κόγκας πήρε την μπάλα και σούταρε για την ισοφάριση παρά την προσπάθεια του Μανώλικα. Στο δεύτερο μέρος οι ‘κυανέρυθροι’ ήταν ελαφρώς καλύτεροι, όμως το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Ρακιτζής υπέγραψε το εισιτήριο της τρίτης φάσης σουτάροντας για το τελικό 2-1 με σουτ στο 107′.

Διαιτητές: Ζήσης, Αθανασόπουλος, Πατεράκης.

ΑΕ Αιγάλεω (Γιαννούλης Βέρρας): Μανώλικας, Μίχας, Χάλαρης, Λιόντος, Σκορδίλης, Λιβέρης (108′ Γρατσίας), Χολέβας, Παυλίδης (73’ Μίντσεφ), Αλεξάκης, Σκοσολέτης (64′ Κοτσαμπάς), Πιστόλης Κ.

Κρόνος (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Σταμάτης, Μπαλτσαβιάς, Επταήμερος, Σπανός, Νικολόπουλος, Ρακιτζής, Ρούσης, Κόγκας (63′ λ.τρ. Δαμασκηνός, 103′ λ.τρ. Γουρλώνης), Ασημακόπουλος (81′ Γκόλιας), Παπανικολάου, Τόσκα.