Connect with us

3ος Όμιλος

Ανατροπή στον Ηρακλή Ψαχνών

Published

on

Ανατροπή στην υπόθεση του Ηρακλή Ψαχνών, έστω και την τελευταία στιγμή, με την ομάδα να κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευχαριστήριο του Νίκου Ρόγκα.

Ανατροπή την τελευταία στιγμή και τρεις ημέρες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Ψαχνών θα αγωνιστεί κανονικά με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στο γήπεδο των Ψαχνών. Η εξέλιξη ανατρέπει όλα τα δεδομένα και θεωρείται αν μη τι άλλο ευχάριστη, καθώς ο Ηρακλής καταφέρνει να σώσει την παρτίδα έστω και στο πάρα πέντε.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, στο Δημαρχείο το Ψαχνών πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη και στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, η Διοικούσα επιτροπή, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου και o άνθρωπος που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, o oποίος δεν είναι άλλος από την Σπυριδούλα Νίκου-Ίριδα, επιχειρηματία από την Αθήνα και με καταγωγή από τα Ψαχνά και η οποία στις εκλογές του Ιανουαρίου κατέβηκε ως υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μετά από μία πολύ μεγάλη κουβέντα η “χρυσή τομή” βρέθηκε και όλα άλλαξαν για την ευβοιώτικη ομάδα.

Προπονητής ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στα Ψαχνά ,αναλαμβάνει ο Γιάννης Μωυσιάδης, σύζυγος της κας Σπυριδούλας Νίκου, κάτοχος του διπλώματος UEFA A και ο οποίος πέρυσι εργαζόταν στον πάγκο του Ατρόμητου Πειραιώς.

Ευχαριστήριο από Ρόγκα

Ο προπονητής ποιυ αποχώρησε, Νίκος Ρόγκας, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνvση:

“Τέλος καλό όλα καλά.

Ο Ηρακλής Ψαχνών στην σέντρα την Κυριακή 27/9.

Μπορεί εγώ να μην είμαι κοντά σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει εκεί πού ήταν αλλά, είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον κ. Στούπα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να συνεργασθώ με την ομάδα (Κ20) την περσινή χρονιά, και ταυτόχρονα την προσωρινή διοίκηση του κ. Πριόνα για την εμπιστοσύνη που έδειξε να αναλάβω την ομάδα σε μία δύσκολη χρονιά. Τον κ. Γιώργο Σίδερη που ήταν κοντά μου από το πρωί μέχρι το βράδυ για να φτιάξουμε την ομάδα όσο πιο καλύτερα γίνεται, και φυσικά τον συνεργάτη μου Μάριο Πριόνα που μαζί με τον γυμναστή μας Κοσμά Καραγιώργο προσπαθούσαμε να κερδίσουμε τον χρόνο για να είναι η ομάδα έτοιμη όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω την άψογη συνεργασία που είχα την περσινή χρονιά με τους κ. κ. Κ. Γκαλούφα, Ν. Καλαβρή και Γ. Πριόνα, αλλά και τον φροντιστή της ομάδας κ. Μαντά.

Άφησα τελευταίους τους παίχτες γιατί αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν πέρυσι, όπως και την φετινή χρονιά που προσπαθούν μαζί με τα νέα παιδιά να δουλέψουν μαζί και όσο γίνεται καλύτερα για να κάνουν τον Ηρακλή πάλι δυνατό.

Παιδιά συνεχίστε και ο κόπος σας θα ανταμειφτεί.

Ευχαριστώ και τα ΜΜΕ που όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά σε όλη μας την προσπάθεια.

Καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση

Σας ευχαριστώ όλους. Ν. Ρόγκας

Υ.Γ. Αντώνη Πριόνα και Γιάννη Μαρίνο σας ευχαριστώ”.

Πηγή: psaxniwtis.blogspot