Connect with us

stoplekto

Ανατροπή σωτηρίας ο ΑΟ  Καστέλλας 2-1 τον ΑΟ Κορυδαλλού

Published

on

Με επιμονή και πίστη στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Καστέλλας αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ έκανε στην επανάληψη σε τρία λεπτά την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 του ΑΟ Κορυδαλλού και σφράγισε πανηγυρικά την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Από την άλλη οι Κορυδαλλιώτες θα παίξουν για τη σωτηρία τους την Τετάρτη, όπου χρειάζονται  νίκη και ισοπάλια επί του Ικάρου Καλλιθέας για να μείνουν στην Κατηγορία.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκα πιο δυνατά στο ματς και αφού είχαν δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Μακρή στο 24’, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κουιμτσίδη στο 33’.

Στην επανάληψη μίλησε η ψυχή της ομάδας του Γιώργου Πασιάκου, καθώς παίζοντας παθιασμένα έφτασε σε αυτή την ανατροπή σωτηρίας, χάρη στα τέρματα σε ένα τρίλεπτο των Καρκαβίτσα(59’) και  Πάσα(62’).

Στο 60’ οι νικητές είχαν πετύχει κι άλλο γκολ με κεφαλιά του Λυσσέα, τέρμα όμως που ακύρωσε ο βοηθός Μουμπογιατζόγλου για οφσάιντ, φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι τυπικά γηπεδούχοι.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Παπαθέου, Βιτσαράς(70’ Σκούρτης), Καρκαβίτσας, Τζάκο, Αυτζής, Λυσσέας, Δημόπουλος, Πάσα, Μπουτσίνης(90’ Πατρικάκος), Τσερεγκούνης.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Κατσικώστας, Κουιμτσίδης, Γκανίδης, Ζαχαρίου, Δερμεντζόγλου, Ούγκρης(79’ Καραντίνος), Σωτηρόπουλος, Χατζηελευθερίου, Χαραλάμπους(84’ Χατζηανδρέου), Παπαφώτης, Μακρής.