Connect with us

6ος Όμιλος

Ανδράλας: “Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου η Προοδευτική”

Published

on

Εάν θα μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα και τις στιγμές που βίωσε στην Προοδευτική, τότε ίσως θα μπορούσε να συγκινηθεί με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη ομάδα του έδωσε τη δυνατότητα να εργαστεί ως προπονητής για πρώτη φορά στην καριέρα του και να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στο σύλλογο.

Ο Πάρης Ανδράλας την Κυριακή θα πρέπει να βρει απέναντι του την προηγούμενη του ομάδα και σίγουρα θα αισθανθεί σε μεγάλο βαθμό άβολα. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε ο ίδιος αυτό που προέχει τώρα είναι το καλό της Ρόδου κάτι που σημαίνει ότι στο ντέρμπι με την Προοδευτική, τα ‘Ελαφια’ θα πρέπει να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό.

Ο νεαρός προπονητής αναφερόμενος στο ντέρμπι της Κυριακής δήλωσε

“Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα με την καλύτερη επίθεση και μια από τις καλύτερες άμυνας. Βάση στατιστικής η Προοδευτική είναι η καλύτερη ομάδα και το ματς είναι κομβικό για εμάς. Όλοι ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο ματς στην ομάδα θέλουμε να το κερδίσουμε Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Θα κριθεί στην συγκέντρωση και στην αποφασιστικότητα αλλά για εμάς είναι σημαντικό να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε στην κορυφή.

Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά την Προοδευτική έχουμε δύσκολη αποστολή αφού είναι στο dna της να κάνει πρωταθλητισμό σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται και πρέπει να βγάλουμε τα παραπάνω στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη”.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του που θα βρει απέναντι του την προηγούμενη του ομάδα, ο Παρης Ανδράλας δήλωσε

“Για εμένα η Προοδευτική είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου γιατί αγωνίστηκα δέκα χρόνια και ξεκίνησα εκεί την προπονητική καριέρα μου. Έχω δώσει πολλά στο σύλλογο όπως και ο σύλλογος μου έχει δώσει αναγνωρισιμότητα και κατάφερα να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Πάντα η Προοδευτική θα είναι κάτι ξεχωριστό γαι εμένα. Αλλά τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής και κοιτάζω πως θα πάει καλά η Ρόδος. Έχει οργάνωση η συγκεκριμενη ομάδα, και θέλει να πρωταγωνιστήσει και περιβάλλεται από ανθρώπους όπως ο κ. Γιακάι που έχει επενδύσει αρκετά χρήματα και θα πρέπει να κάνουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολη για τον αγώνα παραμένει η συμμετοχή των Μπανγκουρά, Αυγενικού, Λέκκα σε αντίθεση με τον Σερτζίνιο που αποθεραπεύτηκε μετά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα.