Connect with us

8ος Όμιλος

Ανδράλας ο εκλεκτός στο “Φονεα”

Published

on

Στο Φωστήρα δείχνουν ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο αφού η διοίκηση της ομάδας, λίγη ώρα μετά το “διαζύγιο”, με το Νίκο Μεσολόγγη, κατέληξε στο πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις, το πρόσωπο που θα αποτελέσει και θα οδηγήσει την ομάδα στις επόμενες μεγάλες μάχες μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι ο Πάρης Ανδράλας.

Με όρεξη για δουλειά, ο νεαρός προπονητής δηλώνει παρών και απάντησε αμέσως θετικά δείχνοντας έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Μετά το πέρασμα που είχε από τη Ρόδο και την Προοδευτική, ο Πάρης Ανδράλας απάντησε θετικά και πλέον αποτελεί τον προπονητή που η φόρμα του θα γράφει το ‘Φ’ στο στήθος.

Αναλυτικά, το κείμενο

“Η διοίκηση του Φωστήρα γνωρίζοντας το γεγονός ότι θα πρέπει η συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας είναι δύσκολη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το κεφάλαιο προπονητή.

Συγκεκριμένα, μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξε στην επιλογή του Πάρη Ανδράλα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που σαν ποδοσφαιριστής έχει γράψει τη δική του πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο αποτελεί επιθυμία του ίδιο να γίνει και στην προπονητική του καριέρα.

Προηγούμενο σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος με την οποία πραγματοποίησε πρωταθλητισμό στον 6ο όμιλο, ενώ η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ήταν η Προοδευτική.

Η πορεία του κ. Ανδράλα με την Προοδευτική ήταν άξια θαυμασμού και αυτό το αποτυπώνεται η περσινή θέση που τερμάτισε η συγκεκριμενη ομάδα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους στην κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη Ανδράλα στην οικογένεια του Φωστήρα και του ευχόμαστε επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο”.