Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανδρέας Μαντζούνης: Στόχος μας να διατηρήσουμε την καλή εικόνα

Published

on

Την άποψη του για την εικόνα του πρώτου ομίλου αλλά και τις ευχές του για τη νέα χρονιά έδωσε ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης μιλώντας στην εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

<< Ο πρώτος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος στην Α’ κατηγορία της Αθήνας. Στις 7 πρώτες αγωνιστικές υπάρχει ένα μικρό δείγμα αναφορικά με τους διεκδικητές του τίτλου.

Πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο έχουν η ΑΕ Ηρακλείου και η Διάνα Ηλιούπολης. Ειδικά το Ηράκλειο έχει πλούσιο ρόστερ με παίχτες που είναι στον πάγκο και έχουν αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και για το λόγο αυτό δίνω προβάδισμα στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο Ατταλος που όλοι περιμέναμε να πρωταγωνιστήσει δεν έχει δείξει σταθερότητα. Επίσης με έχει απογοητεύσει η Νέα Ιωνία. Βέβαια δεν γνωρίζουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες και πως θα παρουσιαστούν οι παίχτες από αυτή τη μεγάλη απραξία.

Οσον αφορά τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε μέχρι τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι το γηπεδικό και αυτό είναι ένα μεγάλο αγκάθι που απασχολεί τη διοίκηση του συλλόγου.

Εύχομαι σε όλα τα σωματεία, τους αθλητές, τους προπονητές, τους φιλάθλους, την ΕΠΣΑ και τους διαιτητές καλή χρονιά και σύντομα επιστροφή στην αγωνιστική δράση. >>