Connect with us

Γ Εθνική

Ανδρέας Μαντζούνης: Τα συγχαρητήρια αποκλειστικά στους παίχτες

Published

on

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Ανδρέας Μαντζούνης προέβη σε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για το παιχνίδι του Σαββάτου που συνοδεύτηκε με νίκη 2-0 έναντι του Χαϊδαρίου:

Από την αφετηρία ήταν ένα πολυ δύσκολο παιχνίδι, διότι το Χαϊδάρι προερχόταν από τρεις εξαιρετικές εμφανίσεις (Αλμυρό,Αγία Παρασκευή, Άρη Πετρούπολης). Εμείς είχαμε τις απουσίες των Λέκκα, Ταχιράι, Παρασκευόπουλου και στο ζέσταμα παρουσιάστηκε πρόβλημα και με τον Μαρίνου. Επομένως, το παιχνίδι ήταν δύσκολο και η ομάδα ήταν πληγωμένη με όλα αυτά που έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όμως η εικόνα της ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρά πολύ καλή.
Το τελικό σκορ μας αδικεί διότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και αλλά τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε διαχείρηση του παιχνιδιού και περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα ρισκάρει και καταφέραμε στις αντεπιθέσεις να βάλουμε και ένα δεύτερο γκολ. Μια πολυ σπουδαία νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Το μεγαλύτερο δίδαγμα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι ουδείς αναντικατάστατος. Διότι έπαιξαν παιδιά όπως ο Γιαννόπουλος (που έπαιξε σε μια θέση ξένη για αυτόν δεξί μπάκ), ο Ντούλος, ο Βρυώνης, ο Σαρρηασλάνογλου και ο Καλός που θα μπορούσε να είχε βάλει και δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Όποτε η γενική εικόνα της ομάδας και το χειροκρότημα του κόσμου δείχνει ότι για αυτά τα παιδιά έχουμε να πούμε μόνο καλά λόγια.
Έχουμε μια πολύ σταθερή εικόνα και καλή ομοιογένεια στο παιχνίδι μας και στα δυο ματς που προηγήθηκαν δεν αξίζαμε να χάσουμε και τα συγχαρητήρια αξίζουν αποκλειστικά στους παίχτες.

Ο coach στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 22/10 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη:

Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα που στο παρελθόν εχει αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία και σε ένα γήπεδο που έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι διότι προέρχονται από την ήττα στην Πετρούπολη. Ότι και να λέμε είναι ο Απόλλωνας, η φανέλα είναι πολύ βαριά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το καλό είναι ότι επανέρχονται οι απουσίες του προηγούμενου ματς εκτός βέβαια του Κράσι που συμπλήρωσε 3 κίτρινες κάρτες. Όλοι όμως οι ποδοσφαιριστές στον Ηλυσιακό είναι σπουδαίοι και σημαντικοί, θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής και αν έχουμε την εικόνα που παρουσιάζουμε στα παιχνίδια μέχρι τώρα στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Τέλος για τον κόσμο και την διοίκηση του Ηλυσιακού:

Είμαι τρίτη χρόνια και αυτό που νιώθουμε με τον κόσμο αυτή τη βοήθεια που μας δίνει, που μας χειροκροτεί και που μας ακολουθεί παντού (όπως στη Σύρο στα μπαράζ) τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και πιστεύουμε ότι μέχρι τώρα ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του και τον κάνουμε να νιώθει περήφανος για την ομάδα μας.
Τέλος, θέλω να πω ότι η διοίκηση είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, είναι δίπλα καθημερινά και συνεπής στις οικονομικές τις υποχρεώσεις απέναντι μας και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους θερμά.