Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανδρέας Νάστος: Να αποκτήσουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας

Published

on

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου, που επικράτησε εκτός έδρας επί του Ορφέα Αιγάλεω με 2-0 και έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Νάστος μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η σεζόν για μας ξεκίνησε με δύο σοβαρούς τραυματισμούς, και επί της ευκαιρίας να ευχηθώ στα δύο παιδιά καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση.

Η ομάδα μας έχει εξαιρετικό ρόστερ, και θα δουλέψουμε πολύ για να αποκτήσουμε ισορροπία ανάμεσα στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία μας. Αν το καταφέρουμε αυτό, θεωρώ ότι θα πάμε καλά.

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, πρόκειται για Μαραθώνιο και όχι για σπριντ. Όποια ομάδα δείξει διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση της θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της, και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε και εμείς μια από αυτές τις ομάδες.

Σχετικά με το παιχνίδι με τον Ορφέα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές δυσκολίες απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, και σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ψηλά τις γραμμές μας, βελτιώσαμε πολύ την απόδοση μας, και φτάσαμε απόλυτα δίκαια στη νίκη, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα τέρματα.

Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ανθούπολη, την οποία προσωπικά θεωρώ από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου παρά το όχι καλό από πλευράς αποτελεσμάτων ξεκίνημα…>>