Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνει επίπεδο με Αλημπάς-Χίσο ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Επίπεδο είχε ανέβει από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι, και αυτό που απέμενε ήταν απλά η επιβεβαίωση από την διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου, η οποία θα έπρεπε την περίοδο του Ιανουαρίου να έβαζε τις τελευταίες πινελιές προκειμένου να δημιουργούσε μια πανίσχυρη ομάδα που εμφανιζόταν καθώς πρέπει στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο σύλλογος κυριαρχεί στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ το επιβεβαιώνει η διαφορά που έχει πάρει το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού από τους υπόλοιπους διώκτες.

Παρ’ όλα αυτά, οι ιθύνοντες του σωματείου δεν έμειναν εκεί, τουναντίον, προσπαθούν καθημερινά να προσφέρουν λύσεις στον νεαρό προπονητή προκειμένου να χτίσει μια ομάδα υψηλού επίπεδου που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επάξια μια θέση στη νέα Γ’ Εθνική την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, το σωματείο των δυτικών προαστίων ενέταξε στο δυναμικό της δυο ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα των κιτρινόμαυρων θα αγωνίζεται ο 30χρονος μέσος Γιασίν Αλημπάς το οποίου το βιογραφικό επιβεβαιώνει πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίζονται στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Άλλωστε το γεγονός ότι έχει παίξει σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα της Ξάνθης, αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ο έτερος παίκτης που θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού είναι ο Χρήστος Χίσο ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Προοδευτική δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Οι δυο κατακτήσεις πρωταθλημάτων με τα χρώματα των Φωστήρα και Ηρακλείου, η μια άνοδος και μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑ με την Κηφισιά δείχνει ότι η επιλογή της απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι απόλυτα εύστοχη και το μόνο που απομένει για να επιβεβαιωθεί η ποιότητα του ποδοσφαιριστή είναι να απλώσει τις αρετές του και εντός γηπέδου.

Με αυτές τις δυο κινήσεις ο Άγιος Ιερόθεος αλλάζει επίπεδο και δείχνει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους εκείνους που αμφισβητούν την ποιότητα του.

Αναλυτικά, η ανακοινώσεις

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινωνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιασίν Αλημπάς. Ο ικανότατος μέσος έχοντας καταγωγή από την Κομοτηνή, είναι 30 χρονών και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου και αγωνίζεται.  Ο Αλιμπάς ξεκίνησε την καριέρα του στην Ροδόπη Μεσσούνης και πολύ γρήγορα πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Σκόντα Ξάνθης όπου και υπέγραψε επαγγελαμτικό συμβόλαιο παίρνοντας μάλιστα και αρκετές ευκαιρίες. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην ΠΑΕ Θράκης ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία σε Αίαντα Σαλαμίνας, Ηρακλή Ψαχνών, Μανδραϊκό, Κηφισιά, Ηλιούπολη, Ασπρόπυργο και Διαγόρα Ρόδου. Την φετινή σεζόν ο Γιασίν Αλιμπάς άνηκε στο δυναμικό του Εθνικού Πειραιά από τον οποίο αποδεσμεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε η διοίκηση του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου μετά την απόκτηση του Γιασίν Αλημπάς. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας μας, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Χίσο. Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός που την περσινή σεζον αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής με τα χρώματα της Α.Ε. Ηρακλείου υπέγραψε συμφωνητικό με την ομάδα μας και θα συνεισφέρει την προσπάθεια που θα καταβάλει μέχρι το τέλος της σεζόν. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Προοδευτική, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Κηφισιά 2010, Α.Ε. Κηφισιάς, Περα Κλουμπ και στον Φωστήρα.