Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνει η Αρμενική – Ήρωας ο Χρηστίδης

Published

on

Συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου η Αρμενική που απέδρασε με το διπλό από τα Μελίσσια κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Οι παίκτες του Δημήτρη Αμπαριάν πήραν μια ιδιαίτερη νίκη 1-0, καθώς στην αποστολή είχαν διαθέσιμους μόνο 14 ποδοσφαιριστές, στο 23′ ο Ασκητίδης αντικαταστάθηκε έχοντας αποκομίσει ένα σπάσιμο στην μύτη, ενώ στην καθυστερήσεις ο Χρηστίδης απέκρουσε πέναλτι που έκανε ο ίδιος. Πριν την σωτήρια επέμβαση του νεαρού πορτιέρο ενάντια στον Γεωργακόπουλο, ο Δεληγιάννης με κοντινό πλασέ είχε ανοίξει το σκορ παγώνοντας περισσότερο τους ‘κυανέρυθρους’ του Σάκη Δέδε. Στην βαθμολογία, οι ‘Αρμένιοι’ προσπέρασαν για ένα πόντο το συγκρότημα από το Μαρούσι και ανέβηκαν στην ένατη θέση έχοντας 16 βαθμούς.

Διαιτητές: Μημίδης Ι., Καφρίτσας Α., Καψάλης Σ.

Παράδεισος (Σάκης Δέδες): Αλαφούζος, Μότσιος, Πελεκάνος (84′ Οντιαμπό), Χαβενετίδης, Καραλής Ν., Δήμος, Καραλής Γ. (77′ Παπαδόπουλος), Τρακάκης (58′ Καλαμπόκης), Πέτας, Λεφάκης, Γεωργακοπουλος.

Αρμενική (Δημήτρης Αμπαριάν): Χρηστίδης, Ασκιτίδης (23′ λ.τρ. Δράκος), Καλαμοτουσάκης, Κανέλλος, Σκούρλας, Κουτής, Βερυκοκίδης (57′ Κουρτέσης), Μουχαμέτη, Δεληγιάννης (87′ Δέτσιος), Ρισβάς, Παναγόπουλος.

Photo: Sportifico.gr