Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνει ο Ήφαιστος 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων

Published

on

Ήφαιστος Περιστερίου

Ο Ήφαιστος Περιστερίου χαμογέλασε στο μεγάλο ντέρμπι των δυτικών προαστίων αφού επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου, με το γκολ να σημειώνεται στο 6′ των καθυστερήσεων.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενουμενοι πατούσαν αρκετά καλά και στο 21′ σημειώθηκε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Ολυμπιακού Λιοσίων.

Ο Κοτούλιας έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχει να… σκάσει στο έδαφος, με τους ερυθρόλευκους να θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή όμως ο διαιτητής Μαχαίρας διέταξε τη συνέχεια του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος ανέβασε ταχύτητες, αξιοποίησε και το γεγονός πως αποβλήθηκε στο 65’ ο Γωγιός και επέβαλλε την ρυθμό του.

Παρόλα αυτά και πάλι ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 80’ με τον Γκαβζίδη, πριν απαντήσει με δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Ντάσι στο 88

Έτσι στο 96′ ο Μπράτσι με σουτ χάρισε τη τέταρτη νίκη στο συγκρότημα του Θοδηρή Τρανού.

Με λάθη η διαιτησία του Μαχαίρα (Νυδριώτης, Σταυρόγλου).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ (Θοδωρής Τρανός): Στουραΐτης, Σφύχτης (75’ Χάιδας), Λεβέντης, Ντάσι, Θηβαίος, Βελιανίτης (97’ Μαργαρώνης), Καλακανάκος (58’ Τσάτσα), Ζαφειράτος, Νησαριώτης, Μπράτι, Γονής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Σάκης Σάσσαλος): Λευκόπουλος, Τσυκαλάς, Κοτούλιας, Γωγιός, Κ. Παπαδόπουλος.Φραγκόπουλος, Μιχάλης (79’ Ν. Παπαδόπουλος), Τεννές (61’ Πατέλης), Λαμπρόπουλος (70’ Λάλα), Γκαβζίδης, Γεωργακόπουλος (85’ Σιούτης).