Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 2-1 εκτός τον Αγιο Θωμά

Published

on

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που έστω και δύσκολα επικράτησε επί του Αγίου Θωμά με 2-1.

Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Αγιος Θωμάς υπέστη την 12η ήττα του σε 13 ματς και παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.

Στο 35′ ο Γαντζούλας έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 60′ ο Τζώρτζης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, με τους φιλοξενούμενους στην επόμενη φάση να κερδίζουν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδηρόπουλος, αλλά ο Καυκιάς απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Σιδηρόπουλος τελικά εξιλεώθηκε στο 75′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή, με αποτέλεσμα ο Κολοβός να δει την 2η κίτριμη (κόκκινη) κάρτα.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Καυκιάς, Βαϊόπουλος (46′ Τετώρος), Νικάκης, Χαντζής, Μάκο (46′ Βάρφη), Ζαρκαδούλας, Λόμπι (80′ Αλιάι), Τζώρτζης, Πετράκος, Κολοβός, Κατηρτζιγιάνογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Λουδάρος (70 Μιράκα), Καραγεώργος, Φάκης Δ., Κομιώτης, Δούκας, Γαντζούλας (76′ Μπάμπουλας), Μπούντρας, Σιδηρόπουλος (80′ Ζαγαρέλος), Ντιρμίσι, Βιτορεάνου.