Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Δεύτερο σερί τρίποντο σημείωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και έδωσε σημασία στην μεγάλη νίκη κόντρα στον Χαραυγιακό πριν μια εβδομάδα. Σήμερα το μεσημέρι αντιμετώπισε τον Αττικό στο Ρουφ για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου και τον υποχρέωσε σε νέα ήττα με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στέργιος Μαστρογιάννης, ο οποίος καθάρισε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Αρχικά, έπειτα από πάσα του Παπαναστασίου άνοιξε το σκορ νικώντας τον Λογοθέτη στο 50′ σε τετ α τετ. Στην συνέχεια και το 65′, ο έμπειρος επιθετικός αξιοποίησε το κόρνερ του Αποστολόπουλου και έγραψε το 2-0 με κεφαλιά. Στην συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η μπάλα δεν πέρασε την τελική γραμμή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και στο 81′ ο διαιτητής Μπακογιάννης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Πάνου Τσιούλου κι ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του νεαρού μπακ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτούλιας γράφοντας το τελικό 2-1. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στο 72′, αλλά στην αντεπίθεση ο Πατέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από ευνοϊκή θέση.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Γιαννουγλίδης Ε., Κορτέσης Π.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Λογοθέτης, Γκούτσιος (65′ Συριόπουλος), Καπαγιάρογλου, Κανελλόπουλος, Γραμματικόπουλος, Ασλανίδης, Μαμαντού Μπα, Κανέλλος, Λαπαρδάς (46′ Καπαρδέλης), Σιάννη (75′ Κριπιντίρης), Κοτούλιας.

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Τσιούλος Π., Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Πατέλης (87′ Μπάκας Α.), Μπάκας Π. (70′ Σκεπετάρης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης (89′ Λουτσιάνο), Αποστολόπουλος.