Connect with us

Γ Εθνική

Ανεβαίνει ο Φωστήρας, 1-0 την Προοδευτική

Published

on

Ο Φωστήρας πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 επί της Προοδευτικής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Κατά συνέπεια, η ομάδα του Ταύρου μείωσε στο -1 τη διαφορά από τους “βυσσινί”, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση με ματς περισσότερο.

Η Προοδευτική άγγιξε το γκολ στο 12ο λεπτό, όταν ο Σταθόπουλος κοντρόλαρε ιδανικά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους “βυσσινί” καταγράφηκε στο 31′, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λαζαρίδη και κεφαλιά, ο Ανδριόπουλος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή από πολύ κοντά.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, από απρόσεκτη μπαλιά προς τα πίσω, ο Τσιμπόκας πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ για τον Φωστήρα στο 35′.

Στο 74ο λεπτό, έπειτα από υπέροχη συνεργασία, σέντρα του Βουργουντζή και διαδοχικά σουτ σε σώματα, η φάση ολοκληρώθηκε λόγω υπόδειξης για χέρι, προς τέρψιν των “κιτρινόμαυρων”.

Στο 83′ ο Φωστήρας είχε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη ύστερα από σπουδαία ατομική προσπάθεια του Γάγγου, όμως, η πάσα του ανακόπηκε την τελευταία στιγμή και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος, Γαϊτάνης, Πεχλιβανίδης, Κατσάρας, Στεφάνοβιτς, Δώδας (60′ Κουτσούμπας), Λιμήτσιος (60′ Καραμπάγιας), Τσιμπόκας, Γάγγος (94′ Ζαχόπουλος), Νέρες (80′ Λαμπρίδης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Χαλκίδης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Μανδαμαδιώτης, Πετράκης, Θεοδωρίδης, Τσακίρης, Λαζαρίδης, Ξενοπανάγος, Σταθόπουλος, Βουργουντζής.

ΠΗΓΗ: Liganews