Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβαίνουν οι «Άγιοι», κατρακυλάει η «Santa»

Published

on

Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι Άγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν 1-0 της Αγίας Παρασκευής εντός έδρας. Οι ‘κυανέρυθροι’ έχουν αρχίσει και δείχνουν σταδιακά καλύτερη εικόνα στην μετά-Ρούσεφ εποχή, σε αντίθεση με την Santa που απογοητεύει, κυρίως εκτός έδρας, κατρακυλώντας θέσεις, ενώ αγνοεί την νίκη μακριά από το γήπεδο της ένα μήνα. Στην βαθμολογία, η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα πέρασε έκτη έχοντας 34 βαθμούς, ένα περισσότερο από το όγδοο συγκρότημα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου.

Το χρυσό τέρμα της σημαντικής αναμέτρησης πέτυχε μόλις στο 7′ ο Χάρης Στραβοκέφαλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Γιαννόπουλου, ο οποίος στην συνέχεια ήταν σταθερός γλιτώνοντας από κάθε κίνδυνο τα καρέ του.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Τσαλίκης Ε., Δεληθοδωρής Κ.

ΓΣΑΑ (Δημήτρης Καλύκας): Κουρουπάκης, Γεωργίου, Λώλο, Αθανασόπουλος (46′ Κοκότης), Χρόνης, Σερδενές, Παπανικολάου (89′ Μπόσιος), Τσίμος (62′ Τσιάνος), Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Βυζανιάρης.

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Αλευρής (40′ λ.τρ. Μπαλατσούρας), Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Τζίτζης, Τσοπανάκος, Ξηντάρας (80′ Κάππος), Καρβούνης, Ντιντίφας (58′ Φύτρος).