Connect with us

3ος Όμιλος

Ανεξάρτητος και δυνατός ο Αιολικός!

Published

on

Στις δικές του δυνάμεις, που όπως φαίνεται θα είναι περισσότερες την φετινή χρονιά θα βασιστεί ο Αιολικός όπως προέκυψε από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Λέσβου ενώ το παρών έδωσαν παραπάνω από 100 μέλη της ομάδας.

Στη συνέλευση έγινε φυσικά και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με σημαντική διάθεση αυτοκριτικής εκ μέρους του προέδρου, ενώ ξεχωριστής σημασίας ήταν η δήλωση στήριξης και στη νέα χρονιά της οικογένειας Τρύφων. Στα αξιοσημείωτα φυσικά καταγράφεται και το γεγονός πως η περίφημη πρόταση συνεργασίας εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, δεν ήρθε ποτέ στη γενική συνέλευση.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού εστίασε κυρίως στο γεγονός πως ο ίδιος μαζί με μία ομάδα επιχειρηματιών και την υποστήριξη της οικογένειας Τρύφων, θα καλύψει τα λειτουργικά κόστη της νέας χρονιάς, αν και εξήγησε πως η ομάδα χρειάζεται και μία οικονομική ένεση ύψους 100.000 ευρώ για την κάλυψη των μετακινήσεων. Τα οποία πρόκειται να καλυφθούν από τα έσοδα της ομάδας από εισιτήρια, χορηγίες και διαφήμιση.

 

Ο Σταύρος Γρυπιώτης πάντως μιλώντας στα 100 περίπου μέλη και φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Επιμελητήριο Λέσβου τη Δευτέρα το απόγευμα, αν και δεν διευκρίνισε ποιοι θα είναι οι νέοι οικονομικοί αιμοδότες της ομάδας και φυσικά εν δυνάμει μέλη του νέου Δ.Σ., εξέφρασε μια σιγουριά πως η νέα προσπάθεια που θα γίνει, θα είναι ακόμη πιο ισχυρή από την περσινή. Και μένει να φανεί στην πράξη, τις επόμενες ημέρες το αν το νέο σχήμα εγγυάται κάτι τέτοιο.

Πηγή: sportlesvos.gr