Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεπανάληπτη νίκη από τον Ιάσονα

Published

on

Στο Ίλιον το χρονόμετρο σημάδευε το 75ο λεπτό της συνάντησης και η Διάνα Ηλιούπολης έδειχνε να είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη με σκορ 4-1. Όμως η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τον γηπεδούχο Ιάσονα Αγίου Φανουρίου νικητή με το εκπληκτικό 5-4 σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ερασιτεχνικό και ευρύτερα ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Χρήστος Μπαλαφούτης στο 10′ αλλά οι κυανόλευκοι απάντησαν στο 12′ με κεφαλιά του Μπαλαρή. Στο 30′ ο Χούδρας έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα της Ηλιούπολης που στο 32′ σκόραρε για το 3-1 ξανά με τον Χρήστο Μπαλαφούτη. Στο δεύτερο μέρος οι ”κόκκινοι” πέτυχαν τέταρτο τέρμα με τον Κουταλακίδη στο 55′ και ξαφνικά ο διακόπτης έπεσε. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Νίκος Φούσκας, φρέσκαρε την ομάδα με αλλαγές και στο 78′ ο Μιχαλόπουλος μείωσε αρχικά σε 4-2. Στο 84′ νέα κεφαλιά του Μπαλαρή για το 4-3 και στο 88′ ήρθαν τα πάνω κάτω για τους κυανόλευκους με δράστη ξανά τον Μιχαλόπουλο για το 4-4! Η πλάστιγγα είχε γείρει υπέρ των γηπεδούχων που πήραν μια απίστευτη νίκη-ανατροπή στις καθυστερήσεις με τον Τσάτσα. Έτσι ο Ιάσονας κλείδωσε την παραμονή αφού έφτασε τους 33 βαθμούς δέκατος ενώ η Διάνα που έχασε δικό της παιχνίδι, έμεινε όγδοη με 38 πόντους.

Διαιτητές: Κατοίκος, Κορτέσης, Καραγιαννίδης.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Λέσι (46′ Τσάτσας), Φακίνος (77′ Δουγιέκος), Μπαλαρής, Βασιλάκος Β., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Βασιλικός (64′ Αγγελόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Μάρος, Ξενάκης.

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Φραγκάκος, Παρασκευόπουλος, Νίκολι (58′ Μάντζιος), Απέργης Α., Δημογιάννης (64′ Βογιατζόπουλος), Μπαλαφούτης Α., Χούδρας, Μούτος, Μπαλαφούτης Χ. (46′ Ανδρέου), Κουταλακίδης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply