Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανετα οι Τράχωνες 4-0 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Με νίκη ολοκλήρωσαν τη φετινη σεζόν οι Τράχωνες, που επικράτησαν με 4-0 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων.

Ετσι με 41 βαθμούς τερμάτισαν στην 3η θέση, ενω η Ελπίδα με 3 βαθμούς τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Το 1-0 πέτυχε στο 15′ έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Φουστέρης. Η Ελπίδα που στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο, είχε τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει, δυο φορές ο Πάσχος από κοντά και μια ο Κίτσος, έπειτα από λάθος αντιμετώπιση της φάσης από τον τερματοφύλακα Ευαγγέλου. Το 2-0 πέτυχε ο Καραμπάτσης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το 3-0 πέτυχε ο Δημογιάννης στο τετ α τετ με τον Νικολίτσα, με εξαιρετικό τελείωμα, ενώ το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 89′ από τον Κικίδη, έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια.

Εξαιρετική εμφάνιση για την Ελπίδα πραγματοποίησε ο νεαρός Τσίγκος (2006), ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την αντρική ομάδα.

Τράχωνες: Ευαγγέλου, Χριστακόπουλος, Καραμπάτσης, Στεφανής, Μερετσόλιας, Πρόι, Τσιουρής, Μανωλιάδης (57′ Κούτρας), Φωστέρης (57′ Πλούμης), Δημογιάννης (70′ Δεμενόπουλος), Καραγιάννης (70′ Κικίδης)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Σπυρόπουλος Δ. (66′ Τσιαμπόκαλος), Σπυρόπουλος Π. (83′ Μάρκου), Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος, Λυμπερόπουλος, Πάσχος (83′ Τσίτος), Τσίγκος, Ροκανάς (62′ Κασνέτσι)