Connect with us

Γ Εθνική

Ανετα ο Πανιώνιος 2-0 τον Φωστήρα

Published

on

Την 5η του νίκη σε επτά αγωνιστικές πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι -σχεδόν- σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν, προηγήθηκαν στο σκορ πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα και δίκαια έφτασαν σε μια ακόμα επικράτηση.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Ιγνατίδης στα πρώτα 35′ δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Γεμιστό να γράφει το τελικό 2-0 στο 28′.

H oμάδα του Κώστα Γεωργιάδη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από τα δύο τέρματα είχε κι άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και παραπάνω τέρματα, ενώ αμυντικά δεν δέχτηκε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Ιστορικός με αυτή τη νίκη έφτασε τους 16 βαθμούς, έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Εθνικό που πέρασε με το ¨διπλό” από την έδρα της Προοδευτικής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (61′ Παυλάκης), Ζούλιας, Καλύβας, Στούπης, Πότσι (61′ Μπουρλάκης), Γροντής (81′ Φερεκίδης), Χριστόπουλος (61′ Μπρέγκου), Γεμιστός (66′ Γλυνός), Ιγνατίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τόλιος (71′ Ζαχαρόπουλος), Παρασκευόπουλος, Τσατσαρής, Πεχλιβανίδης, Τζανουλίνος, Στεβάνοβιτς, Γάγγος, Φιλιμέγγας (83′ Καριμπίδης), Αλέξης (83′ Νικολάου), Ξενάκης (71′ Λιμήτσιος)

Πηγή: Panionianea