Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανετη πρόκριση η Διάνα Ηλιούπολης, 4-0 εκτός τον Ιάσωνα

Published

on

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα ταχύτητες η Διάνα Ηλιούπο9λης επικράτησε εκτός έδρας επί του Ιάσωνα με 4-0 και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και πήραν εύκολα την πρόκριση, ενώ οι πολύ νεανικοί γηπεδούχοι πάλεψαν αλλά φυσιολογικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Στο 9′ ο Φάρος με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ στο 38′ μετά από φάση διαρκείας ο Χάλο με σουτ έκανε το 0-2. Στο 53′ το φάουλ του Φάρου έδιωξε δύσκολά ο Παυλάτος και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, αλλά δύο λεπτά αργότερα στο 55′ ο Φάρος και πάλι ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και με άψογο πλασέ έκανε το 0-3. Το τελικό 04 διαμόρφωσε στο 76′ ο Πανίδης με κοντινό σουτ πάνω στην κίνηση.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Παυλάτος, Μπρλαβος, Ζουμής, Κουρεμάδας, Κατραμάδος (46′ Γέρος), Τραγανός, Αποστολόπουλος (65′ Μπαϊρακτάρης), Μουλάι (59′ Λούπος), Σταθόπουλος (59′ Κερασιώτης), Μπιλικαΐδης (75′ Κεφαλάς), Γλέζος.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τζίνας, Δάρρας, Μπακογιάννης ( 58′ Πανίδης), Νίκολι, Χάλο (65′ Ασωνίτης), Μπαρδάκης, Καζάκος (65′ Ευθυμίου), Κατσιάνης, Ζώης (58′ Παπαντζίμας), Φάρος, Ποντικάκος ( 79′ Ζευγίτης).