Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ανετη πρόκριση ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, 4-0 τον Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης επικράτησε επί του Αστέρα Εξαρχείων με 4-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αρη Χολαργού.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και μεγαλύτερο σκορ, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εξαιρετικός Φραγκουλόπουλος κράτησαν το σκορ στο 4-0.

Στο 13΄ο Τσιγγόπουλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 74΄ο Τσερώνης με πλασέ έκανε το 0-2, με τον Τσιγγόπουλο στο 77΄να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ με κεφαλιά και να κάνει το 0-3. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 86΄ο Παρασίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Καπελλές, Κόκκινος (79΄Ντάρλας), Πλάκας, Τσιγγόπουλος, Κουκούλης (81΄Παρασίδης), Τσερώνης, Παπασταύρος (46΄Κουμουλίδης), Μπεκατώρος (55΄Μπαμπούλης), Τσάκαλος (81΄Τάγαρης), Βιτορεάνου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Φραγκουλόπουλος, Ζενέλι (46′ Λένγκου), Γιούρκεβιτς, Τσόλκας (69΄Καραμάνος), Τουμαζάτος (72΄Διαμαντόπουλος), Καρδαμίτσης, Στούμπος, Παπαδέλης (61΄Πότσης), Τόσκα, Μότσκα, Καραγκούνης (46΄Κοκόλης).